Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 23. týden (5.6.2017 - 11.6.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pokud se týká vašich lásek, bude rozumné, když si dáte pusu na zámek a na všechny narážky budete reagovat jen mnohoznačným úsměvem. Pokud se najde někdo, kdo bude mít tolik odvahy, že se zeptá přímo, nasaďte úsměv a zeptejte se, proč to potřebuje vědět. Když rozumnou odpověď nevykoktá, odpovídat nemusíte - a když nějakou vymyslí, klidně mu řekněte, že mu po tom nic není...

Býk

Pokud se miláčkovi do něčeho nechce, protože má strach ze sporů, hádek a vyjasňování stanovisek, které by to s sebou logicky neslo, nezbude, než abyste celou záležitost vzali do rukou vy. Váš partner může mít sice dojem, že se k němu chováte jako k někomu, kdo si bez vás s životem neporadí, ale to vám může být jedno. Situace se vyřeší, což je to hlavní.

Blíženci

S úspěchem se seznámíte i za okolností, které by každý jiný hodnotil jako něco, co ho vyčerpává natolik, že na navazování kontaktů nemá ani pomyšlení. Zatímco ostatní na školeních a jiných podobných akcích tráví večery tím, že se do hlavy snaží dostat něco, co tam nechce vlézt, vy všechno rychle pochopíte, nasadíte úsměv na tvář a jdete se seznamovat.

Rak

Jupiter, který je v pátek ve vašem sektoru rodiny stacionární, vám poměrně zásadně mění priority. Pokud jste si až dosud říkali, že je potřeba, abyste si nejdříve vybudovali domov, a děti měli až potom, usoudíte, že je čas, abyste pořadí změnili. Prokonzultujte celou záležitost s miláčkem a v oboustranném nadšení se dejte do příjemného díla...

Lev

Váš smysl pro humor vás může dostat do nepříjemné situace. Když si v úterý, kdy se Venuše dostává do Býka, rýpnete do partnera s tím, že můžete, protože přece o nic nejde, riskujete značný kravál a z něj vyplývající tichou domácnost. Pokud chcete žít po zbytek týdne alespoň trochu normálně, musíte v takové chvíli zapomenout na svou hrdost, omluvit se a posypat si hlavu popelem.

Panna

Potíže, které váš miláček má, jsou přesně ty, před nimiž jste ho ne tak dávno varovali. Najednou si uvědomujete, že je zbytečné, abyste ho na něco upozorňovali, protože vás stejně poslouchat nebude. Pokud jste spolu déle, můžete nad tím mávnout rukou, ale pokud váš vztah teprve začíná, měli byste vážně přemýšlet, zda by rozchod nebyl tím nejlepším řešením.

Váhy

S tím, že se kolem vás zejména ve druhé polovině týdne začne motat spousta ctitelů, počítejte už dopředu. Pokud chcete, povzbuďte je úsměvem, pokud ne, vymyslete si vhodnou výmluvu, kterou jejích aktivity zastavíte. Velice vás však překvapí váš stálý partner. Zatímco obvykle se v takových případech rozčiluje, teď je z vašich úspěchů viditelně nadšený!

Štír

Když vás starý kamarád pozve na schůzku s tím, že to dál už bez vás nedokáže vydržet, zní to sice velice slibně, ale skutečnost zdaleka tak zářivá nebude. Dotyčný potřebuje, abyste mu umetli cestu k někomu, koho vy znáte velice dobře a on jen tak okrajově. Pokuste se nedat své zklamání najevo a pak s chladnou hlavou uvažujte, zda mu jeho přání splníte nebo odmítnete.

Střelec

V pátek, kdy jste pod vlivem úplňku ve svém znamení, se připravte na velmi zajímavý den. To, že jste na večer neměli nic zásadního v plánu, ještě neznamená, že půjdete z práce rovnou domů. Kolem třetí padne pozvání, kterému nedokážete odolat, a vy se vypravíte do víru světa s člověkem, který se vám moc líbí, ale jehož jste dosud brali jako sen, který se vám nikdy nemůže splnit.

Kozoroh

Týden bude nic moc, ale víkend, který vás čeká, vám všechno vynahradí! První signály toho, že se děje něco pozitivního, postřehnete už v úterý, kdy se Venuše dostává do vašeho sektoru romantických lásek. Když pak v pátek vytvoří sextil s Marsem, chytí váš dosud skomírající vztah druhý dech, a vy si konečně začnete lásku po všech stránkách užívat a vychutnávat.

Vodnář

Jde o týden, kdy musíte být k partnerovi tolerantnější, než obvykle. Ve chvíli, kdy usoudíte, že až moc vyhledává společnost přitažlivého člověka opačného pohlaví, nepropadejte žárlivosti, ale zdržte se jak v úsudku tak v jednání. Velice rychle zjistíte, že jejich vztah je naprosto nevinný, a že se stýkají kvůli něčemu, co má přinést prospěch a potěšení především vám.

Ryby

Ve chvíli, kdy se proti vám postaví celé příbuzenstvo vašeho partnera, nesmíte propadnout panice, ale musíte si zachovat chladnou hlavu. Stačí, abyste jen trochu přemýšleli, a rychle pochopíte, co proti vám mají. Obávají se, že partner podlehne vašemu vlivu a přestane jim sloužit jako bezedná pokladnička, z níž se peníze berou, ale do které se vracet nemusejí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA