Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 45. týden (6.11.2017 - 12.11.2017)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Pracovní úkoly ubývají a vy jste spokojení. Ještě spokojenější je však váš miláček! Ten je nadšený, protože na sebe konečně máte dost času. O něco hůře nesou váš harmonický citový život kamarádi. Ti mají pocit, že byste se jim měli víc věnovat a občas s nimi i někam vyrazit. Když jim začnete vysvětlovat, že je to doma nejlepší, budou to brát jako nepříliš vynalézavou výmluvu.

Býk

Venuše se v úterý dostává do vašeho znamení a na vás číhá pokušení. Představa románku vás sice láká, ale zároveň máte dost životních zkušeností, takže víte, že byste nic takového rozjíždět neměli. Vy byste sice tajemství udržet dovedli, ale o druhé straně se to říct nedá. To, že vás získala, by brala jako svou životní výhru a neopomněla by se tím pochlubit každému, kdo by poslouchal.

Blíženci

To, že jste v lásce prožili už několikeré zklamání, ještě neznamená, že jste z toho nabyli poučení. Když se kolem vás začne motat někdo, kdo si bude stěžovat na nepřízeň osudu, nedokážete ho poslat do háje ani mu vysvětlit, že většinou si člověk za podobné nepříjemnosti může sám. Začnete ho zachraňovat a opět si zkomplikujete život. Opravdu to chcete riskovat?

Rak

Když za vámi někdo přijde s tím, že se chce od vás něco dozvědět, zbystřete. Zdravý rozum vám napoví, že to nedělá proto, aby se něco dozvěděl, ale proto, aby se s vámi dostal do kontaktu a trochu si vás oťukal. Vy si pak můžete vybrat, zda se budete tvářit, jako byste nic zajímavého nezaregistrovali, nebo zda se ho přímo zeptáte, co od vás chce a jak si to vlastně představuje.

Lev

Vaše atraktivita je jedna věc - a žárlivost vašeho miláčka druhá. Než mu začnete vyčítat, že dělá zbytečné dusno, dejte si ruku na srdce a sami sebe se zeptejte, zda jste k jeho rozpoložení náhodou taky trochu nepřispěli. Když ho provokujete a neustále vypravujete o úspěších, které u opačného pohlaví máte, nesmíte se jeho reakcím divit. Nestěžujte si na to, za co si můžete sami...

Panna

Temperament vašeho partnera naráží na vaši přepracovanost. Když však budete upřímní, přiznáte, že k ní z valné části přispíváte sami. Nabíráte si zbytečné povinnosti a domů pak přicházíte unavení tak, že je pro vás všechno ostatní práce navíc. Kdybyste však využili víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy budete odpočatí, mohli byste k radosti svého miláčka všechny resty bez problémů dohnat.

Váhy

Vyberte si, zda se se svým miláčkem chcete hádat, nebo zda se pokusíte zachovat vaše vztahy v rovnováze. Nebezpečí, že si řeknete víc, než je zdrávo, hrozí zejména ve středu odpoledne. Jste pod vlivem opozice mezi Lunou a Plutem, takže dopad každého nedorozumění ženete až do krajnosti a ještě se divíte, že se to vašemu partnerovi nezamlouvá.

Štír

Zajímavý vliv má na vás Venuše, která od úterý pobývá ve vašem znamení. Najednou pochopíte, že je potřeba, abyste se ve vztahu řídili nejen srdcem a emocemi, ale i zdravým rozumem. To, že je váš miláček okouzlující, je sice přitažlivé, ale když k tomu vykazuje i vlastnosti, které tolerovat nemůžete, nezbude, než abyste se rozhodli, že vztah utnete dřív, než bude pozdě.

Střelec

Zejména nezadaní Střelci si musí dát během víkendu pozor! Pod vlivem trigonu mezi Saturnem a Uranem jsou schopni udělat i to, co by jim později mohlo silně zkomplikovat život. I když vám připadá, že svatba je to nejlepší, pro co se můžete rozhodnout, měli byste s definitivním řešením počkat na dobu, kdy bude Slunce ve vašem znamení a kdy budete mít ve všem jasno.

Kozoroh

Svá rozhodnutí nevysvětlujte, nezdůvodňujte, ale jednoduše oznamte. Vyhnete se tak zbytečným diskusím, které by stejně k ničemu nebyly. Miláček vás příjemně překvapí! Položí pár velice rozumných dotazů a začne vás podporovat. Vy si pak můžete vychutnávat chvíle, kdy nemusíte nic hlídat. Za zády máte jeho podporu, kterou si můžete být na sto procent jistí.

Vodnář

Hlavně se nerozhodujte pro nic, co by se nedalo vrátit. Jediným dnem, kdy se můžete v citech trochu projevit, je pondělí. Kdybyste však této šance nevyužili, musíte si dát po zbytek týdne pauzu. Uvědomte si, že se v úterý Venuše dostává do Štíra a vytváří situace, kdy se budete s miláčkem naprosto zbytečně hádat. Už ve chvíli, kdy budete mluvit, budete vědět, že neděláte dobře, ale ovládnout se nedokážete.

Ryby

Hlavně se neurazte kvůli něčemu, co si to nezaslouží! To, že vám miláček řekne pravdu, byste měli brát spíše jako plus než jako mínus. Lidí, kteří vám mazali med kolem pusy a při první příležitosti vás podrazili, jste už ve svém životě měli dost. Teď si užívejte lásky člověka, který vám neřekne nic, co není pravda, a tentýž přístup důsledně vyžaduje i od vás.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA