Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 32. týden (6.8.2018 - 12.8.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Trocha žárlivosti sice neškodí, ale moc jí být nemělo. Jakmile usoudíte, že na svého miláčka musíte dohlížet, měli byste se zamyslet. Snažte se přijít na důvod, kvůli kterému se vztah, který se svým partnerem máte, posunul někam, kde jste ho nikdy nechtěli mít. Pokud všechno pramení z vašeho rozhodnutí, je to v pořádku. Kdybyste se však stali loutkou někoho, kdo vaši žárlivost provokuje, bylo by to daleko horší.

Býk

To, že člověk, s nímž se v poslední době tak často objevujete, je jenom kamarád, můžete tvrdit všem dokola. Sobě byste ale lhát neměli. Zlom nastane už v úterý večer. Pod vlivem stacionárního Urana ve svém znamení zjistíte, že vás vztah není zdaleka tak nevinný, jak jste si dosud namlouvali. Zkuste využít víkendu, kdy budete mít čas, a zjistit, co na to říká druhá strana.

Blíženci

Váš miláček přizná, že dosud vlastně ani nevěděl, jak bohatě a zajímavě se dá žít. Učíte ho, jak poznávat jiné stránky života, než ty, co znal dosud. Možná by bylo lepší, kdybyste změnili postoj a něco se naučili i vy od něj. Když v rámci dovolené půjdete dopoledne sportovat a večer navštívíte letní divadelní scénu, bude to krásný den i krásný týden...

Rak

Člověk, který vás miluje, vám neustále dává najevo, že si svůj život bez vás nedokáže představit. Dosud se vám jeho přístup zamlouval a dokonce se vám líbil, ale teď začínáte mít pocit, že je na vás závislý až příliš. Ve středu nebo ve čtvrtek navíc hrozí, že vytáhne drápky způsobem, který vás dost zarazí. Když přijde s tím, že někam nemáte jít nebo jet, protože se mu to nelíbí, ozvěte se nahlas a důrazně. Musí vědět, že tudy cesta nevede.

Lev

Člověk, který se kolem vás točí, má pocit, že je tak výjimečný, že si před ním musíte sednout a jen se na něj okouzleně dívat. Nejdříve budete překvapení, pak budete mít co dělat, abyste se nezačali nahlas smát. Nakonec se ovládnete a s dotyčným si rozumně promluvíte. Musíte ho přece přesvědčit, že pokud je ve vašem vztahu někdo opravdu výjimečný, není to on, ale vy!

Panna

V úterý, kdy jste pod vlivem stacionárního Urana, se v lásce chováte tak, že překvapujete sami sebe. Můžete se dokonce přichytit v momentě, kdy si za internetu prohlížíte videa ze svateb nejrůznějších celebrit a přemýšlíte, jak byste si představovali svatbu vlastní. Nezapomeňte se svými sny a představami seznámit partnera. Bude nepředstíraně nadšený.

Váhy

To, že jste se v poslední době změnili, je jenom dobře. Je potřeba, aby partner zjistil, že ho sice můžete milovat, ale to ještě neznamená, že jste na něm závislí a že se bez jeho schválení nedokážete rozhodnout. Když bude potřeba, vysvětlete mu to třeba i způsobem, který je na vás nebývale tvrdý. Není to snadné, ale on jinému komunikačnímu stylu nerozumí.

Štír

O tom, že byste ke všemu, co se týká lásky a vztahů, dokázali přistoupit bez zbytečných emocí a psychického napětí, můžete leda tak snít. Je vám jasné, že si člověka, který se vám zalíbil, nesmíte nechat utéct. Dobře víte, že není tak úplně ideální. Zároveň je vám však jasné, že vám v něm hvězdy posílají člověka, který vám do života vnese všechno, co jste dosud bytostně postrádali.

Střelec

Někteří lidé se mohou změnit, ale v případě vašeho partnera to absolutně nehrozí. Když vám řekne, že vás miluje, můžete vzít jed na to, že je to na hodně dlouho - třeba i navždycky. Problém je v tom, že si váš miláček nenechá váš vztah pro sebe. Vy máte pocit, že spolu teprve začínáte, zatímco on se chová, jako byste měli těsně před svatbou a jen vybírali oznámení.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že se s člověkem, kterého už dlouho tajně milujete, podělíte o své city, důkladně přemýšlejte. Pokud do toho opravdu chcete jít, měli byste to udělat hned v pondělí ráno. Využijete doznívajícího vlivu trigonu mezi Lunou a Venuší. S jeho pomocí dokážete dotyčnému vysvětlit, že o své lásce sice mluvit neumíte, ale to ještě neznamená, že ji necítíte.

Vodnář

Sluneční zatmění, které v sobotu probíhá ve vašem partnerském sektoru, může dát vaší lásce konečně ten pravý impulz. Najednou přestanete svého partnera brát jako někoho, koho musíte vést životem. Pochopíte, že jsou chvíle, kdy se v tom, co se děje, vyzná podstatně lépe, než vy. Zkuste ho poprosit, aby se stal vaším rádcem pro celý další život. Litovat rozhodně nebudete.

Ryby

Představu, že si kromě oficiální dovolené se svým životním druhem vyrazíte někam sami, můžete přesunout do království snů. Partner sice nahlas tvrdí, že na pár dní o samotě máte nárok, ale to je tak všechno. Ve skutečnosti dělá všechno pro to, abyste si to rozmysleli a zůstali s ním. Jakmile pochopíte, jak to skutečně je, rozhodnete se, že ho nebudete trápit a zůstanete doma...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA