Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 33. týden (13.8.2018 - 19.8.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Mars, který se hned v pondělí vrací do Kozoroha, vás dostane do hodně náročné situace. Minimálně jednou si budete muset vybrat mezi partnerem a požadavky, které na vás mají v práci. Potíž je v tom, že partnerovi nároky svých šéfů nevysvětlíte. Má pocit, že by stačilo, abyste se vůči nim více vymezili. Je to sice pravda, ale vy víte, že byste si tím zbytečně zkomplikovali život. Do toho se vám nechce.

Býk

To, co pro miláčka děláte, je sice hodně, ale přesto máte pocit, že si toho dostatečně neváží. Možná by bylo lepší, kdybyste svou námahu trochu přehodnotili. Váš miláček totiž klidně snese stav, kdy doma nebude panovat vzorný pořádek a kdy lednička nebude přetékat vámi připravenými dobrotami. Když ho místo toho vyvedete někam, kde jste spolu ještě nebyli, a tam si s ním dáte zmrzlinu, ocení to podstatně víc.

Blíženci

Nastal čas, kdy můžete být konečně šťastní. Partner pochopil, co ve vás má, a začal vám své city dávat najevo způsobem, který se vám zamlouvá a který vás ujišťuje, že vás má opravdu rád. O víkendu, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, se může stát, že si bude chtít pomluvit o budoucnosti. Vy ho musíte nechat domluvit a až potom se rozhodnout, jak zareagujete.

Rak

Zajímavé věci se dozvíte od bývalé lásky svého partnera. Potkáte ji náhodou a stejnou náhodou se dáte do řeči. Hned po prvních větách vám bude jasné, že vám neskutečně závidí. Velice rychle to pak přizná i dotyčný sám. Dozvíte se, že by byl moc rád, kdyby se mohl vrátit zpět a znovu zaujmout své původní místo. Vám ho sice může být upřímně líto, ale jeho přání mu přesto splnit nehodláte.

Lev

S rodinou vašeho partnera jsou samé potíže. Nejdříve vámi a vaším vztahem byli nadšení. Teď se začali tvářit jako by vám svým přístupem dělali nějakou milost. Jindy byste se rozčilovali, ale teď to řešit nehodláte. Máte plné ruce práce s krocením svého miláčka. Ten pochopil, co se děje. Chybí mu však váš nadhled a hodlá jim to pořádně vytmavit. Nedovolte to!

Panna

Jsou věci, ve kterých byste ustupovat neměli. Pokud jste se s partnerem kdysi na něčem dohodli a stanovili jste si nějaká pravidla, měli byste je taky dodržovat. Velice vás překvapí partnerovy požadavky. Najednou přijde s tím, že se doma dusí a usoudí, že musí na víkend někam vypadnout. Jindy byste to brali jako něco normálního, ale tentokrát máte pocit, že se za jeho požadavkem skrývá něco zásadního.

Váhy

Hádat se můžete i kvůli tak normální záležitosti jako je program na dovolené. Zatímco vy byste se rádi povalovali na pláži nebo si chvíli v klidu četli, partner touží po náročném výšlapu někam daleko a vysoko. Pokuste se ho přesvědčit, že máte nárok na odpočinek podle svých představ. Když chce jít někam, kde byste to vy nezvládli, nezbude, než aby tam vyrazil sám.

Štír

Patříte ke šťastným lidem. Baví vás všechno, co s partnerem podnikáte. Přes týden chodíte za kulturou a na nejrůznější akce, které pořádají kamarádi. O víkendu se pak vrhnete do zavařování a jiných podobných prací. S údivem zjišťujete, že spolu můžete dělat cokoliv a přitom jste spokojení. Pro další budoucnost vašeho vztahu to berte jako velice významný a dobrý signál.

Střelec

Testem vašeho vztahu je i tak banální záležitost jako společná cesta autem. Vy máte pocit, že partner jezdí zbytečně pomalu a nevyrovnaně. On má zase dojem, že byste se za volantem chovat opatrněji a zbytečně neriskovat. Zkuste se překonat a vyjít mu vstříc jako první. S údivem zjistíte, že svůj přístup změní i on. Minimálně si přestane myslet, že ho při každé cestě autem chcete zabít.

Kozoroh

Veškeré úvahy o tom, že vám partner zahne spíše dříve než později, byste si měli zakázat. Jakmile ho začnete podezírat, ohrožujete tím svůj vztah víc, než si umíte představit. Nezapomeňte, že myšlenky mají svou energii, která se může velmi rychle změnit v realitu. Kdybyste o tom, zda je vám partner věrný, vůbec nepřemýšleli, bylo by to pro vás i pro váš vztah daleko lepší.

Vodnář

Merkur, který se v neděli otáčí do přímého chodu, má značný vliv na celý váš život. Obrátky naberou i partnerské záležitosti. Najednou začnete volně mluvit o tom, co mezi vámi a partnerem dosud stálo, ale o čem jste neměli odvahu hovořit. Využijte volné neděle a všechno důkladně proberte. Konečně máte šanci všechno srovnat a začít znovu s čistým stolem!

Ryby

V neděli, kdy jste pod pozitivním vlivem trigonu mezi Jupiterem a Neptunem, vás v lásce čeká více štěstí, než si umíte představit. Najednou se dostanete do řeči s člověkem, který se vám vždycky líbil. Když se pak začnete bavit, zjistíte, že spolu máte společného daleko víc, než jste si mysleli. Následně zjistíte, že se zcela nepochybně zamlouváte i vy jemu. Máte se prostě na co těšit.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA