Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Měsíční horoskop lásky - na 7. měsíc (1.7.2016 - 31.7.2016)

Měsíční horoskop lásky vám přináší inspiraci, jak prožít další dny. Chcete vědět, zda na vás někde nečeká láska? Horoskop vám napoví, zda následující měsíc prožijete v rodinném kruhu anebo se budete porozhlížet po něčem “zajímavějším”. Naše horoskopy na měsíc vám napoví jaké jsou vaše naděje, abyste to pozitivní využili k vašemu prospěchu.

Beran

To, že jste aktivní vy, motivuje i celou vaši rodinu, která s vámi hodlá za všech okolností držet krok. Vy jim však musíte ukázat, že jsou chvíle, kdy je lepší, když netrháte rekordy, ale vychutnáváte si všechny krásy života. Děti mohou mít dojem, že jste mohli třeba na kole urazit o dvacet kilometrů víc, ale vy se tím nesmíte nechat vyvést z míry.

Býk

Připravte se na debaty o svobodě. Vy jí potřebujete víc, ale váš miláček si myslí, že si zbytečně vymýšlíte a hledáte problém tam, kde není. Potíže nastanou ve chvíli, kdy on bude auto potřebovat kvůli práci a vy k tomu, abyste někam odvezla děti. Využijte šance a snažte se prosadit nákup svého vlastního vozítka, které život ulehčí jak partnerovi, tak vám.

Blíženci

To, že jste nesobecká a snažíte se všem pomáhat, je sice hezké, ale přehánět to přesto nemusíte. Pokud přijdou přátelé nebo příbuzní s tím, že potřebují, abyste jim hlídala děti, domácí zvířata nebo byt, vyslechněte je, ale pomoc jim slibte jen v případě, kdy vám to nevadí. Opravdu není důvod, abyste jim život ulehčili a sobě existenci zásadně zkomplikovali.

Rak

Planety ve vašem znamení na vás silně působily už v červnu a teď jejich vliv jen nabývá na kvalitě. Je dost možné, že pod jejich vlivem usoudíte, že vás je doma málo, a zatoužíte po dalším dítěti. Vy sice můžete být tímto nápadem nadšená, protože máte za to, že je to to nejlepší, co se momentálně dá dělat, ale přesto byste vše měla předem probrat s partnerem.

Lev

O tom, že jste opravdu velkorysá, nikdo nepochybuje, ale přesto byste to neměla přehánět. Týká se to zejména situací, kdy vám v práci přidělí úkol, který obvykle vykonává kolega, jenž je aktuálně na dovolené. V takové chvíli neříkejte, že je to něco, co zvládnete levou zadní, ale tvařte se jako člověk, který ví, že to je těžké, ale přesto se do toho pustí.

Panna

Práce zvládáte spoustu a odevzdáváte ji ve skvělé kvalitě. Zaměstnavatel vás chválí, ale vy za své výkony platíte značnou únavou. Je pravděpodobné, že si toho miláček všimne a navrhne vám prodloužený víkend, kdy si odpočinete. Nepřemýšlejte, kde na to vezmete, nedumejte nad prací, kterou jste nechali doma, ale vyrazte za odpočinkem, jenž je vskutku zasloužený.

Váhy

Zatímco v ostatních budí představa léta v kuchyni hrůzu a děs, pro vás je to tvůrčí práce, kterou si vyloženě užíváte. Letos se navíc můžete těšit na pomocníky v podobě dětí nebo vnoučat, která se vám s chutí postaví po bok. Mladší generace navíc přijde s nápady, které byste měla okamžitě vyzkoušet, a pokud vyjdou, bez váhání je přidat do rodinné kuchařky.

Štír

Zejména mezi 8. a 12. červencem patříte mezi opravdu šťastné lidi. Jde o dny, kdy na vás působí pozitivní vliv celkem sedmi planet, které vám přinášejí dary vskutku nečekané. Jako zvláštní hvězdný bonus přijdou nečekané peníze, které můžete bez výčitek svědomí věnovat vylepšení svého dovolenkového šatníku. Bude vám to slušet a přízeň opačného pohlaví je jistá!

Střelec

Je potřeba, abyste poněkud omezila čas, který trávíte mezi kamarády, a našla si pár chvil, v nichž budete přemýšlet o své další budoucnosti. Nápady budete mít skvělé, ale definitivní rozhodnutí byste měla odložit až na dny kolem 20. července, kdy byste měla své plány probrat s partnerem. Nadšení, které po vyslechnutí vašich slov projeví, je naprosto upřímné!

Kozoroh

Pokud vám vnitřní hlas říká, že máte všeho až nad hlavu a radí vám, abyste alespoň na chvíli vypřáhla, má pravdu, a vy byste ho měla poslechnout. Veškeré rozhodovací pravomoci přehoďte na partnera a řiďte se tím, co vám radí. Když přijde s tím, že všechno propočítal a usoudil, že můžete požádat o hypotéku nebo o úvěr, nedebatujte, ale jděte klidně do banky!

Vodnář

To, že se konfliktům vyhýbáte, a ve chvíli, kdy hrozí, raději ustoupíte, pro vás není nic nového. Momentálně však bude daleko lepší, když přístup alespoň na chvíli změníte. Platí to zejména pro dny po 14. červenci, kdy do vašeho partnerského sektoru vstupuje Merkur i Venuše. Ničeho se nebojte, a to, co považujete za přínosné, prosazujte tak, abyste zvítězila.

Ryby

Léto, které je před vámi, je pod vlivem Jupitera ve vašem partnerském sektoru a tedy výjimečné. Těšte se na dny a týdny, kdy miláček bez diskusí plní (téměř) každé vaše přání a kdy se snaží, abyste byla co nejspokojenější. Když vám pak přinese lístky do divadla nebo na koncert vaší oblíbené skupiny, pochopíte, že se s vámi cítí stejně dobře jako vy s ním.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA