Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 262. den (20.9.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Vstup Venuše do Panny vás nutí přemýšlet. Opravdu budete ztrácet čas tím, že budete stále usilovat o člověka, který o vás viditelně nemá zájem?

Býk

Novoluní v Panně vám do cesty přivede nové kontakty. Dávejte si jen pozor, abyste je vy nevnímali jako kamarádství, a druhá strana jako lásku.

Blíženci

Den je hodně náročný. Hlavně ráno si dávejte pozor, komu co posíláte. Kdybyste šéfovi omylem poslali mail, určený miláčkovi, příjemné by to nebylo.

Rak

S projevy lásky to nepřehánějte. Máte za to, že pro miláčka děláte to nejlepší, co jde, zatímco on má dojem, že ho nutíte k něčemu, co dělat nechce.

Lev

Novoluní ve vašem sektoru majetku vlastního vás vyloženě nadchne. Konečně máte příležitosti splatit ty netíživější dluhy a konečně si volně vydechnout.

Panna

To, že někoho milujete, ještě neznamená, že máte věřit všemu, co se vám snaží napovídat. Trocha ostražitosti vám dnes bude nesmírně užitečná.

Váhy

Počítejte s nabídkou na tajnou lásku. Jiného člověka byste s takovou nabídkou energicky odmítli, ale dnes budete hodně dlouho přemýšlet a váhat.

Štír

Novoluní v Panně vás dostane do obtížné situace. Pokud se v práci zakládají odbory nebo se hledá někdo, kdo by si promluvil se šéfem, padne to na vás.

Střelec

Po vstupu Venuše do Panny pochopíte, že musíte svůj partnerský vztah co nejvíce posílit. Na úkoly, které vás vbrzku čekají, musíte své síly spojit!

Kozoroh

Planety vám vyloženě přejí. Je jenom potřeba, abyste překročili svůj stín a udělali něco, na co byste jindy nesebrali ani odvahu, ani rozhodnost.

Vodnář

V náladách svého partnera se nevyznáte. Kdybyste se ale dokázali tvářit, jako by všechno bylo v nejlepším pořádku, proběhl by den v pohodě a v klidu.

Ryby

Dejte zelenou miláčkovi! Vy užijte novoluní, které probíhá ve vašem partnerském sektoru, a nechte ho rozhodovat ve všem, v čem si vy tak moc nevěříte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA