Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 264. den (22.9.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Jsou záležitosti, pro které se vyplatí sáhnout do rezerv. Než to vysvětlíte partnerovi, bude to sice chvíli trvat, ale nakonec rodinnou kasu otevře.

Býk

Jsou věci, ve kterých musíte trvat na svém. Můžete se sice dozvědět, že byste měli spíše usilovat o kompromis, ale rychle se ukáže, že máte pravdu.

Blíženci

Poslední den, kdy je Luna v Panně, se musíte přizpůsobit požadavkům, které na vás má rodina. Udělejte to a uzavřete staré problematické záležitosti!

Rak

V práci počítejte s enormním nasazením. Pro jistotu zavolejte partnerovi a požádejte ho, aby nakoupil. Vy sami na to už energii mít nebudete.

Lev

Když jste v právu, ničeho se nebojte! Pár lidí bude mít sice dojem, že jste až příliš sebevědomí, ale ti ostatní vás podpoří a ještě vám zatleskají.

Panna

Hlavně odpoledne si na vás nikdo nepřijde! Když se o to někdo pokusí, využijete trigonu mezi Merkurem a Plutem, a srovnáte ho tak, že mu bude do pláče.

Váhy

Poslední den, kdy je Slunce v Panně, využijte na srovnání svých emocí. Pokud chcete někomu odpustit, udělat tlustou čáru a začít znovu, máte šanci.

Štír

Vaše představa nenarušeného pracovního dne dostane na frak. Hned ráno se dozvíte, že musíte hasit nějaký akutní problém a začnete na tom tvrdě makat.

Střelec

Od věcí z minulosti se odstřihněte. Čím více o nich budete přemýšlet, tím víc si budete vyčítat něco, co se přes veškerou vaši snahu už nedá změnit.

Kozoroh

Rychlé rozhodování se ukáže vaší silnou stránkou! Když budete svá rozhodnutí střílet od boku, uděláte to nejrozumnější, co se v dané situaci udělat dá!

Vodnář

Váš miláček je v poslední době ve vlídném a klidném nasazení. Když se zeptáte, proč se nezlobí, dozvíte se, že přemýšlel a pochopil, že to nemá smysl.

Ryby

Miláček má pocit, že ví všechno nejlépe. Vy si tím sice úplně jistí nejste, ale víte, že čím víc mu to budete rozmlouvat, tím víc bude trvat na svém.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA