Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 58. den (28.2.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Domluva s jakýmkoliv úřadem proběhne bez problémů. Přesto by bylo lepší, abyste tam vyrazili už dopoledne, kdy budou všichni ještě v dobré náladě.

Býk

To, že máte svého partnera rádi, ještě neznamená, že ho necháte volně disponovat svým majetkem. Upozorněte ho na to dřív, než bude na všechno pozdě!

Blíženci

S tím, že byste seděli doma, raději nepočítejte. Kamarádi se rozhodnou, že vás večer vytáhnout ven. Budou naléhat tak dlouho, až se jim to podaří.

Rak

Půjčujte jen peníze, o které si můžete dovolit přijít. Kamarád, který vás večer o půjčku požádá, už teď ví, že vám ji nebude mít z čeho vrátit.

Lev

Konečně máte šanci narazit na vůni, která vám ve všech směrech vyhovuje. Neváhejte a kupujte. Je sice trochu dražší, než jste zvyklí, ale to nevadí.

Panna

Než se rozhodnete, že se někomu svěříte, dobře si to rozmyslete. Dotyčný to, co jste mu řekli, může svěřit někomu jinému a dostat vás tím do problémů.

Váhy

To, že máte něco slíbené, ještě neznamená, že to opravdu dostanete. Možná by bylo dobré, kdybyste se překonali a šli se zeptat, jak to vypadá.

Štír

Hlavně večer jednejte rozumně a po zralé úvaze. Kdybyste poslali do háje někoho, koho budete ještě potřebovat, mohly by z toho být nepříjemnosti.

Střelec

Problémy se spánkem se vyřeší samy od sebe. Dnes se vyjasní situace, ve které se nacházíte, vy nebudete ve stresu, a večer usnete jako miminko.

Kozoroh

Některé věci probíhají podstatně pomaleji, než jste si mysleli. Neberte to jako neúspěch a hlavně se kvůli tomu zbytečně nestresujte.

Vodnář

Podezíravé pohledy a žárlivé otázky si odpusťte. Váš miláček by se naštval tak, že byste měli co dělat, abyste mu vysvětlili, že jste to tak nemysleli.

Ryby

Na poradách se nenechte umlčet. Stejně jednejte i doma. Když se vám na partnerově jednání něco nelíbí, měl by jasně vědět, že s ním nesouhlasíte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA