Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 115. den (26.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

V práci se držte zkrátka. Týká se to hlavně chvil kolem poledne. Mars se setká s Plutem a vy máte sklon ke konfliktům jak ničivým, tak zbytečným.

Býk

Neustálé úvahy o tom, kde ušetřit, jsou celkem k ničemu. Místo toho využijte veškeré své kvality a začněte přemýšlet, kde byste mohli vydělat.

Blíženci

Rodinné záležitosti musíte řešit jako první. S příbuznými se musíte domluvit na společném postupu. Naštěstí se nenajde nikdo, kdo by byl proti.

Rak

V práci se hádat nechcete, ale nic jiného vám nezbývá. Lidem, kteří se na vás při konjunkci Marsem s Plutem vrhnou, musíte ukázat, kde je jejich místo.

Lev

Harmonická Luna z Panny vám slibuje peníze. Jsou sice spojeny s prací, ale ta bude tak zajímavá, že to pro vás bude spíše zábava než povinnost.

Panna

Spolupracovníky k aktivitě nedonutíte. Měli byste je však upozornit, že dnes sice pracujete za ně, ale taky doufáte, že vám to co nejdříve vrátí.

Váhy

Jsou akce, které vám radost nedělají, ale jimž se nevyhnete. Můžete je však brát jako definitivní rozloučení se starým a start do nového a lepšího.

Štír

Vaše tvrdošíjnost přináší plody. Vaše okolí konečně pochopí, že vás ke změně názoru nepřinutí. Pochopí, že se s tím, co chcete, musí smířit.

Střelec

V práci si hlídejte počítač. Má se sklon chovat naprosto nelogicky. Ke svému údivu se o tom přesvědčí i firemní ajťák, kterého povoláte na pomoc.

Kozoroh

Dejte lidem ze svého okolí pravé jméno! Opravdu není důvod, abyste se zastávali člověka, který sám nic nedělá a jenom žije z velkorysosti ostatních.

Vodnář

Zjistíte, že nemáte zaplacenou knihovnu, posilovnu nebo jinou podobnou aktivitu. Vyberte peníze a jděte to napravit dřív, než bude pozdě.

Ryby

Konečně máte šanci na uspokojení svých ambicí. Využijte možností, které se vám naskytly a pracujte na postupu své kariéry s co nejvyšším nasazením.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA