Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 138. den (19.5.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Vstup Venuše do Raka zásadně změní váš náhled na život. Pochopíte, jak moc je rodina důležitá, a začnete přemýšlet, jak vaše vzájemné vztahy posílit.

Býk

Konfrontaci se životními problémy zvládnete se ctí. Všechny je sice ze světa nesprovodíte, ale s těmi nezávažnějšími si poradíte naprosto skvěle.

Blíženci

Opravdu patříte k lidem, kteří umí najít společnou řeč s každým, kdo jim přijde do cesty. Dnes si tímto způsobem získáte i nové dlouhodobé přátele.

Rak

Venuše, která se odpoledne dostane do vašeho znamení, vám vylepší nejen náladu, ale i renomé! Pochvaly na vaši adresu jen prší, a vy nevíte, co dělat.

Lev

Venuše, která se dostává do Raka, přijde s nabídkou na nezávazný románek. Pokud jste si jistí, že bude opravdu nezávazný - s chutí do toho!

Panna

Odpoledne, kdy se Venuše dostane do sextilu s Uranem, čekejte v citovém životě změnu. Můžete uskutečnit něco, čemu jste nevěřili a v co jste nedoufali.

Váhy

Z nabídky na nákup nemovitosti raději vycouvejte. Nemuselo by to dopadnout dobře. Budova může vypadat skvěle, ale její stav je horší, než se vám zdá.

Štír

Vstup Venuše do Raka vnímáte vyloženě pozitivně. Partner se pod jejím vlivem probere, podívá se kolem a začne o vás pečovat tak, jak to máte rádi.

Střelec

Nenechte si nic vnucovat! To, že vám kamarád nebo známý nabídne ke koupi něco, co jemu samotnému k ničemu není, neznamená, že to musíte vzít.

Kozoroh

Vstup Venuše do vašeho partnerského sektoru se vám postará o krásný večer. Mezi vámi a miláčkem se to konečně vyčasí a vy si začnete užívat klid.

Vodnář

S lidmi, které máte rádi, je to těžké. Občas můžete mít pocit, že vám vůbec nerozumí. Přesto se kvůli nim nedokážete rozčilovat, ani se na ně zlobit.

Ryby

Vstup Venuše do Raka vnímáte velice pozitivně. Pokud vás romantická májová láska dosud nepotkala, je velká šance, že se konečně objeví!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA