Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 128. den (9.5.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při Luně v Rybách budou všichni kolem vás reagovat trochu přecitlivěle. Kdyby to šlo, nedělejte si z nich legraci. Všechno by brali zbytečně osobně.

Býk

Opozice mezi Sluncem a Jupiterem vás nutí, abyste utráceli. Naštěstí si umíte k utrácení vybrat to, co má dlouhodobou hodnotu a čeho litovat nebudete.

Blíženci

I když nemáte čas vůbec na nic, na svého partnera si ho udělat musíte. Když mu ucho nenastavíte vy, určitě se toho ujme někdo, kdo by se vám nelíbil.

Rak

Luna se dostává do Ryb a tím značně vylepší atmosféru. Na rozdíl od ostatních nevidíte důvod, proč se hádat tam, kde se dá komunikovat slušně.

Lev

Opozice mezi Sluncem a Jupiterem vás nutí k riziku. Chcete ukázat, že všechno zvládnete, a nepřipouštíte si, že se vám to může vymknout z rukou.

Panna

Počítejte se zvýšenou aktivitou svého partnera. Neustále má dojem, že byste se mu měli věnovat víc, a nechápe, že na to nemáte ani čas, ani prostor.

Váhy

Když řídíte, trvejte na tom, aby byli všichni připoutaní. Vaši miláčkové budou sice vrčet, že to přeháníte, ale vy jejich naléhání ustoupit nesmíte.10.5 - ČtvrtekVšechno probíhá jinak, než jste čekali. Naštěstí dokážete rychle zareagovat a z nabízených možností řešení si vybrat tu, která je pro vás nejlepší.

Štír

Při opozici mezi Sluncem a Jupiterem toho máte až nad hlavu. Navíc ještě taháte z průšvihů někoho, kdo si to nezaslouží a kdo by si měl poradit sám.

Střelec

V práci budete za hvězdu. Na rozdíl od ostatních jste to včera nepřehnali se zábavou. Jste v pohodě a podáváte výkony, které jsou opravdu skvělé.

Kozoroh

Ráno v práci čekejte drama. Lidé se budou hádat kvůli naprostým maličkostem a ještě se budou divit, proč se k některé ze stran nehodláte přidat.

Vodnář

Když vás něco bolí, prášky si neberte. Bude lepší, když rovnou zajdete k lékaři a celou záležitost s ním proberete. Vaše tělo si trochu péče zaslouží!

Ryby

Luna je ve vašem znamení a vy máte sklon omlouvat i to, co si to nezaslouží. Uvědomte si to a jednejte tak, abyste si svou měkkost později nevyčítali.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA