Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 239. den (28.8.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Ať se řekne cokoliv, poslední slovo budete mít vy. Vaše okolí má sice dojem, že to se svým tahem na branku přeháníte, ale nakonec vám raději ustoupí.

Býk

Jsou věci, kterým ustupovat nesmíte. Momentálně vám to může připadat jako dobré rozhodnutí. Když to však uděláte, budete záhy upřímně litovat.

Blíženci

Všechno důležité si nechte na večer. Luna bude v Beranu a vytvoří atmosféru, kdy veškerá komunikace půjde rychle a svižně k tomu správnému konci.

Rak

Zatímco dopoledne je všechno jednoduché, odpoledne přijde životní test. Jednejte tak, jak vám velí svědomí. K podrazům se v žádném případě neuchylujte.

Lev

Úvahy o tom, co partner dělá špatně, nahlas nepronášejte. Mohli byste se dozvědět, že ve všem, co udělá, hledáte jen to špatné, a vůbec si ho nevážíte.

Panna

Životní zkušenosti, které nasbíráte, jsou pro vás velice užitečné. Navíc se o ně můžete podělit s kamarády, kterým budou k užitku stejně jako vám.

Váhy

Večer, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, si s miláčkem promluvte. Konečně máte šanci pochopit, co ho trápí, a pomoci mu problém vyřešit.

Štír

Ranní kvadratura mezi Merkurem a Jupiterem varuje. To, že máte chuť poslat někoho do háje, ještě neznamená, že to máte udělat. Bylo by to velké riziko.

Střelec

Večer byste měli partnerovi bez pobízení šeptnout nějakou něžnost. Bude to pro něj odměna za celodenní ústrky, na které nesměl adekvátně reagovat.

Kozoroh

Na lidi, kteří moc mluví, si dejte pozor. Do svých nekonečných řečí mohou vplést požadavky, které jim z únavy odkýváte a ještě jim slíbíte splnění.

Vodnář

Ze všech sil se snažíte fungovat rychle, ekonomicky a efektivně. Dnes by ale bylo lepší, kdybyste tlak na branku omezili a dali prostor i ostatním.

Ryby

Trochu problémů můžete mít se Lvy a se Štíry. Ať řeknete cokoliv, mají pocit, že si na ně dovolujete. Nechápou, že jste nic podobného v úmyslu neměli.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA