Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 321. den (18.11.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Trocha kultury vám udělá moc dobře. Využijte šance a zajděte si na koncert nebo na výstavu. Pocit duševní pohody a klidu budete vnímat skoro fyzicky.

Býk

Procházka na čerstvém vzduchu vám udělá moc dobře. Bylo by však skvělé, kdybyste na ni mohli vyrazit sami. Srovnáte si myšlenky a trochu se zklidníte.

Blíženci

Nápady vašeho miláčka vám sice mohou připadat riskantní, ale už mu je nerozmlouváte. Znáte ho a víte, že by to byla přehlídka ztraceného času.

Rak

Zejména dopoledne, kdy je Luna v Rybách, se bez problémů pustíte do pečení všeho, na co jste dosud neměli dostatečnou odvahu. Výsledek bude vynikající.

Lev

Dejte si pozor, abyste se někoho nechtěně nedotkli. Dotyčný by sice pochopil, že jste to neměli v úmyslu, ale bolavé místo by v jeho srdci zůstalo.

Panna

Všechno, co děláte, vnímáte jako výsostně tvůrčí práci. Věnujte se však jen jedné důležité věci. Soustřeďte pozornost a zbytečně se nerozptylujte.

Váhy

Ve vztahu k dětem a k jejich požadavkům musíte s partnerem fungovat jednotně. Když jim jeden dovolí to, co jim druhá zakázal, proděláte na tom oba.

Štír

Za své zájmy musíte bojovat. Člověka, který vám bude vysvětlovat, že máte ustoupit, protože moudřejší přece ustoupí, neberte v žádném směru vážně.

Střelec

Večer, kdy je Luna v Beranu, se může objevit nová láska. To, zda a jak ji přijmete, je jenom na vás. Pokušení však bude silné a odolávat budete těžko.

Kozoroh

Odpoledne si dejte pozor na to, co a jak říkáte. Vy to míníte jako žert, zatímco druhá strana bude nad vašimi slovy dlouho a soustředěně přemýšlet.

Vodnář

Když se vám do něčeho nechce, prostě to nedělejte. Zejména večer vás instinkt vede po této stránce podstatně lépe, než obvyklá rozumová analýza.

Ryby

Luna ve vašem znamení vybízí k odpočinku a nárokuje si klid. Odpoledne, které budete trávit doma v teple a s knížkou, vám prospěje ze všeho nejvíce.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA