Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 316. den (13.11.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

S partnerem je to velice zajímavé. Neustále vám dává najevo, že počítá s vaší velkorysostí. Jeho samotného však ani nenapadne, aby se choval stejně.

Býk

Večer, kdy se Luna dostane do Vodnáře, se pusťte do dlouho odkládané práce. Půjde vám od ruky tak, že budete svými výkony sami mile překvapení.

Blíženci

Nečekaná překvapení dopadnou trochu jinak, než se čekalo. Lidé, kteří vás chtějí vyvést z míry, narazí na váš vtip a rychlou reakci. Zvítězíte vy!

Rak

Návštěvy, které k vám dnes přijdou, vás velice příjemně překvapí. O návrzích, které během večera padnou, byste měli velmi soustředěně přemýšlet.

Lev

To, co přijde dopoledne, můžete rozhodovat sami. Nabídky, které přijdou v podvečer, však musíte konzultovat s partnerem. Bez něj se rozhodnete špatně.

Panna

Luna z Kozoroha vám přináší spoustu pozitivních zážitků. Váš nadřízený si konečně uvědomí, co pro práci děláte, a rozhodne se, že vás náležitě odmění.

Váhy

Poznámku, která na vaši adresu padne, nijak nerozebírejte. Člověk, který ji pronesl, ji mínil jako vtípek. Žádné skryté poselství v ní nebylo.

Štír

Večer, kdy je Luna ve Vodnáři, pro jistotu nesedejte za volat. Kdybyste náhodou museli někam jet, požádejte kamaráda, aby vás tam dopravil.

Střelec

Přiznejte si, že je vám bez partnera podstatně lépe, než s ním. Partner na vás stále dohlíží a kontinuálně vás kontroluje, ale sami dýcháte volně.

Kozoroh

Při Luně ve svém znamení máte sklon myslet spíše na jiné než na sebe. Možná by bylo lepší, kdybyste rovnováhu trochu posunuli ve svůj prospěch.

Vodnář

Dárek, který dostanete je sice jen symbolický, ale pro vás má značnou cenu. Je vidět, že člověk, který vám ho dává, nad vámi přemýšlí a má vás rád.

Ryby

To, co se dozvíte, nesmíte roznášet dál. Byly by z toho zbytečné nepříjemnosti. To, co jste se dozvěděli, totiž nemusí být tak docela pravda.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA