Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 33. den (3.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

I vy se můžete klidně zamilovat na první pohled. V takovém případě budete jen nevěřícně koukat a nechápat, co se to s vámi vlastně děje.

Býk

Neustále máte pocit, že ve vzduchu visí změna, ale pořád nechápete, čeho by se asi měla týkat. Dojde vám to až těsně před půlnocí a bude to fakt bomba!

Blíženci

Trigon mezi Venuší a Uranem vám dává šanci na nový zajímavý vztah. Vznikne sice trochu rychleji, než jste čekali, ale zase vám hodně dlouho vydrží.

Rak

Zatímco vy jste naprosto v klidu, partner zbytečně provokuje. Překonejte se a přímo se zeptejte, o co mu vlastně jde. Jeho vysvětlení vás překvapí.

Lev

Ať se pustíte do čehokoli, dopadne to skvěle. V lásce můžete dokonce i riskovat. Vyjde vám to způsobem, který lze bez přehánění označit jako zázrak.

Panna

S partnerem se budete hádat víc, než je zdrávo. Kdybyste mu dovolili, aby vám vysvětlil, co má na srdci, důvod k veškerým hádkám by rázem pominul.

Váhy

Úvahy o tom, že byste si v partnerství měli dát pauzu, co nejrychleji opusťte. Když se teď rozejdete, pravděpodobně se dohromady už nikdy nedáte.

Štír

Láska přijde v podobě, kterou jste nečekali. Navíc je docela možné, že bude mít čtyři nohy a čumák. Zvíře k vám přijde samo a vy si ho rádi necháte.

Střelec

Trigon mezi Venuší a Uranem vám konečně pošle lásku podle vašich představ. Vy však zkonstatujete, že si raději necháte partnera, jehož máte doma.

Kozoroh

Jasno v tom, čím se v poslední době zabýváte a co vás trápí, si uděláte až před půlnocí. Pak ale zjistíte, že jste vymysleli řešení vpravdě geniální!

Vodnář

Při sextilu mezi Merkurem a Jupiterem mlčet prostě nesmíte! Klidně a bez výčitek svědomí se můžete plést i do toho, co se vás netýká. Litovat nebudete.

Ryby

Energie hvězdných vlivů jde mimo vás. Omezte se na roli pozorovatele, co pečlivě registruje to, co se kolem něj děje, a vyvozuje z toho správné závěry.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA