Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 95. den (6.4.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Pokud má někdo pocit, že si na vás může dovolovat, narazí. Srovnáte ho sice na sebe nezvyklým způsobem, ale přesto tak, že vám potom už nic neřekne.

Býk

Všechno důležité si nechte na odpoledne. Luna bude ve vašem znamení a vy ve stavu, kdy dokážete naprosto bez problémů odlišit pravdu od výmyslu.

Blíženci

Dopoledne je naprosto normální, ale odpoledne sami sebe nepoznáváte. S chutí se pustíte do práce v zahrádce nebo začnete osazovat květináče.

Rak

Ráno se hleďte pořádně vyspat. Mohli jste sice mít v plánu farmářský trh nebo jinou podobnou akci, ale nakonec usoudíte, že v posteli je přece jen lépe.

Lev

Přemýšlejte o letní dovolené. Nemusíte se ani rozhodovat, zda to budou hory nebo moře. Díky nápaditosti své a svého partnera zvládnete oboje.

Panna

Rozhodujete se s pro sebe netypickou rychlostí, ale rozhodujete se dobře. Svým jednáním překvapíte partnera, který vás v této podobě dosud nezažil.

Váhy

Počítejte s tím, že budete muset shánět instalatérskou nebo elektrikářskou pohotovost. Nakonec se sice všechno srovná, ale vy budete na pokraji sil.

Štír

Zatímco dopoledne fungujete podle svých plánů a záměrů, odpoledne musíte předat kormidlo partnerovi. Když bude za vás oba rozhodovat on, bude to lepší.

Střelec

Úvahy o tom, jak se bude vyvíjet budoucnost, si zatím odpusťte. Budete mít plné ruce práce s tím, co se děje teď, a co můžete aktivně ovlivnit.

Kozoroh

Jsou věci, do kterých se vám nechce, ale přesto se do nich musíte pustit. Když časně ráno využijete trigonu mezi Lunou a Jupiterem, podaří se to.

Vodnář

Než miláčka přesvědčíte, aby se jelo na dovolenou, kterou jste vybrali vy, bude vás to stát fůru práce a námahy. Bude však korunována úspěchem!

Ryby

Tím, že dětem něco zakážete, nic nevyřešíte. Kdybyste si s nimi však místo toho rozumně promluvili a vysvětlili jim, proč to nechcete, zabere to lépe.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA