Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 161. den (11.6.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Plány, které ohledně vaší další společné budoucnosti nastíní miláček, jsou neskutečně krásné. Se skutečnosti to však bohužel tak skvělé nebude.

Býk

S údivem zjistíte, že se za vašeho dobrého přítele vydává člověk, kterého máte v kategorii dobrých známých. Přímo se ho zeptejte, na co si to hraje!

Blíženci

Nebojíte se ničeho, čím vám zaměstnavatel vyhrožuje. Je vám jasné, že vám nic horšího než to, že vás vyhodí, neudělá - a výpověď zvládnout dokážete.

Rak

Ve vašem životě se jedná opravdu o hodně. Předem si však musíte uvědomit, co chcete vy sami. Když za tím půjdete, je šance, že to rychle dostanete.

Lev

Každou volnou chvíli věnujte komunikaci s přáteli. Dnes s nimi máte šanci bez problémů domluvit i to, co by vám už zítra dělalo zbytečné potíže.

Panna

Na účtu se objeví zajímavé peníze. Než se začnete radovat, pátrejte po jejich původu. Pak nehrozí, že utratíte finance, co vám ve skutečnosti nepatří.

Váhy

Ohledně rodinné ekonomiky máte jasno. Svoláte rodinou radu! Jasně řeknete, že pokud chcete jet na dovolenou, musíte všichni začít okamžitě šetřit!

Štír

Obtížné situace řešíte levou zadní. Občas budíte dokonce pocit, že si je vyloženě vychutnáváte a jejich zvládání berete jako test své inteligence.

Střelec

Vaše rozhodování je naprosto jednoduché. Na svých kamarádech a jejich aktuálních potížích vidíte, co je zbytečně riskantní a co byste dělat neměli.

Kozoroh

Konečně najdete společnou řeč s rodiči. Když jim něco poradíte, nezačnou se rozčilovat, ale pečlivě a soustředěně se vás vyptají na všechny detaily.

Vodnář

S partnerem si slibte, že spolu při první příležitosti vyrazíte někam do zahraničí. Váš vztah nějaké nové zážitky potřebuje opravdu akutně!

Ryby

Ve finančních záležitostech funguje vaše intuice skvěle. Když ji poslechnete, uděláte první a nejdůležitější krok směrem k zajištěné budoucnosti.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA