Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 162. den (12.6.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Podívejte se do diáře a obvolejte všechny lidi, kteří dnes slaví svátek nebo narozeniny. Kdybyste na ně zapomněli, byli by na vás opravdu naštvaní.

Býk

Jakmile vám někdo začne vyprávět, jak je rád, že mu něco nevyšlo, budete mít co dělat, abyste se nezačali smát. Dobře víte, že to pravda není a nebude.

Blíženci

Řešíte problémy, které vám do života vnesl partner. Moc dobře víte, že by se vám bez nich žilo lépe, ale intenzitu vaší lásky ani v nejmenším nezmění.

Rak

O svém miláčkovi získáte spoustu zajímavých informací. Mimo jiné se dozvíte, že o vás jako o svém snu mluvil už v době, kdy byl na základní škole!

Lev

Šance na opravdu dalekou cestu je značná. Musíte však hned dát najevo, že o ni opravdu stojíte. Nabídka padne jednou a další přemlouvání nepřijde.

Panna

Pro jistotu si zajeďte s autem do servisu. Doma vám sice budou vysvětlovat, že to není potřeba, ale vy trvejte na svém. Ve skutečnosti to potřeba je!

Váhy

Využijte energii Luny ve svém znamení! Když vám intuice napoví, že byste něčemu neměli věřit, musíte ji poslechnout. Svého rozhodnutí litovat nebudete.

Štír

Člověk, který si myslí, že vás donutí k něčemu, do čeho se vám nechce, si na vás vyláme zuby. Může se o to sice snažit, ale úspěch ho nečeká.

Střelec

Jsou lidé, s nimiž přes veškerou snahu nedokážete najít společnou řeč. Jak potrvá, než si uvědomíte, že vina není v žádném případě na vaší straně?

Kozoroh

Člověka, který vám lže, odhalíte na první dobrou. Nebudete však vědět, zda mu dáte najevo, že to víte, nebo zda se máte tvářit, jako by se nic nedělo.

Vodnář

S pracovními potížemi se vyrovnáte naprosto bez problémů. Už dávno jste si slíbili, že nic z toho, co se týká práce, vás dobré nálady zbavit nesmí.

Ryby

Pokud má partner pocit, že máte dohlížet, aby nevyvedl něco nemoudrého, musíte mu vysvětlit, že to nejde. Je už dlouho dospělý a zodpovědný sám za sebe!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA