Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 209. den (29.7.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Máte pocit, že na vaše slova reaguje každý zbytečně přecitlivěle. Možná by však bylo lepší, kdybyste méně mluvili a víc o svých slovech přemýšleli.

Býk

Všechno důležité nechte na odpoledne. Luna bude v Raku a vy se budete umět vyjadřovat tak, aby vám všichni rozuměli a všichni vás taky chápali.

Blíženci

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, si dobře prohlédněte poštu včetně spamu. Mohlo tam spadnout něco, co je pro váš další život hodně důležité.

Rak

Odpoledne se ještě jednou otevře něco, co jste brali jako jednou provždy vyřešené. Naštěstí to tentokrát dokážete uzavřít opravdu definitivně.

Lev

Nezdá se vám, že ženete do extrémů i to, co si to vůbec nezaslouží? Kdybyste se trochu mírnili, dýchalo by se vám i vaší rodině podstatně lehčeji.

Panna

Jste velice spokojení. Všechny zmatky, kterých jste se báli, se vyřeší rychle a samy od sebe. Vy pak uděláte lépe, když nebudete do ničeho zasahovat!

Váhy

Veškeré úlety svého zaměstnavatele berte se značnou rezervou. Máte své zkušenosti a víte, že nic se nakonec nejí tak horké, jak se to uvaří.

Štír

Zatímco dopoledne panuje kolem zmatek, odpoledne zavládne pohoda a klid. Nakonec se najde chvíle i na tichou a příjemnou partnerskou komunikaci.

Střelec

Lidí, kteří vás otravují a vyptávají se na zbytečnosti, je podstatně víc, než je zdrávo. Naštěstí se umíte zatvářit tak, aby s dotazy hned přestali.

Kozoroh

Lidi, kteří mají pocit, že vás mají právo popohánět a vůbec motivovat, vážně neberte. Zejména odpoledne byste se kvůli nim mohli zbytečně rozplakat.

Vodnář

Dopoledne, kdy je Luna v Blížencích, se věnujte partnerovi. Potřebuje, abyste ho ujistili, že je pro vás tím nejdůležitějším, co vám život dal.

Ryby

Motivům partnerova jednání sice nerozumíte, ale zlobit se na něj nechcete. Dokonce se rozhodnete, že s ním celou věc ještě jednou proberete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA