Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 211. den (31.7.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Než se rozhodnete, že budete svého partnera kontrolovat, přemýšlejte, jak to udělat, aby si toho nevšiml. Když si všimne, přichystejte se na průšvih.

Býk

Když o něčem nechcete mluvit, prostě se o tom nebavte. Dotaz padnout může, ale vy musíte dát najevo, že na něj v žádném případě odpovídat nebudete.

Blíženci

Večer, kdy se Luna ve vašem komunikačním sektoru setká s Venuší, se máte na co těšit. Ze zcela náhodného telefonického hovoru může být láska jako trám!

Rak

Pro bývalou lásku udělejte všechno, co se dá. Musíte ji však upozornit, že to neděláte z lásky, ale proto, že jí nikdo jiný kromě vás pomoci nedokáže.

Lev

Konečně za sebou máte hodně náročnou a dost nepříjemnou životní etapu. Nechcete vzít miláčka, který věrně stál při vás, a někam si s ním vyrazit?

Panna

Stacionární Merkur v Raku má velice povzbudivý vliv. Konečně si srovnáte argumenty, které vám pomohou vybojovat to, na co máte zasloužený nárok!

Váhy

Den proběhne normálně a bez větších překvapení. Změny přijdou až večer. Objeví se kamarádi a přinesou velice dobrý suvenýr z exotické dovolené!

Štír

Využijte dopolední Luny z Raka a promluvte si s nadřízeným. Potřebuje vědět, že požadavky, které jste k němu vznesli, myslíte opravdu vážně.

Střelec

V práci počítejte s lidmi, kteří vás jen zdržují. Vy však musíte situaci zvládnout. V žádném případě jim nenabízejte, že uděláte jejich práci sami.

Kozoroh

Na účtu si zkontrolujte odchozí platby! To, co dáte do pořádku dnes, nebudete alespoň řešit na dovolené. Tu by vám to navíc zbytečně otrávilo.

Vodnář

Odpoledne nechte miláčkovi volné pole působnosti. Zajistíte si tím čas pro své záliby a klidný večer, kdy u vás doma bude zase jednou jako v ráji.

Ryby

Když vás někdo pochválí, vezměte to tak, jak to říká. Je opravdu zbytečné, abyste v jeho slovech hledali ironii, která tam v žádném případě není.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA