Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 220. den (9.8.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nápad na krátký výlet do zahraničí je naprosto geniální. Vyrazte někam, kde jste ještě nebyli a vychutnejte si všechny radosti, co vám život nabízí.

Býk

Luna ve Střelci vás nutí do rizika tam, kde je takové jednání vyloženě nerozumné. Zkuste před každým rozhodnutím napočítat minimálně do desíti!

Blíženci

Luna ve vašem partnerském sektoru nemá aspekty, což je dobře. Všechno, co se ve vztahu děje, se odehrává tak, aby to vyhovovalo vám a vašim potřebám.

Rak

Na jedovaté otázky dávejte stejně jedovaté odpovědi. Jindy to sice neděláte, ale dnes musí okolí pochopit, že i váš smysl pro humor má své meze!

Lev

Své životní zkušenosti nikomu nevnucujte. Když se o to, abyste o nich popovídali, naopak necháte prosit, bude efekt vašich slov daleko důraznější.

Panna

Před odjezdem na dovolenou si v práci všechno důkladně zkontrolujte. Doma si ještě jednou ověřte, zda jste si opravdu sbalili léky, pasy a letenky.

Váhy

Láska přijde ve chvíli, kdy se vám to hodit opravdu nebude. Odmítat byste ji přesto neměli. Nepřipravujte se zbytečně o něco neopakovatelného!

Štír

Přijdou peníze, které budou stejně tak milé, jako nečekané. Využijete je k zábavě a k letním radostem, nebo je rovnou přesunete do rodinných rezerv?

Střelec

Bez výčitek svědomí se věnujte tomu, co vás opravdu baví. Doby, kdy jste plnili přání a požadavky jiných, jsou naštěstí už hodně dávno za vámi.

Kozoroh

Svého miláčka si musíte hlídat. Nejde o to, že by vám chodil někam na zálety, ale o to, že by zejména při sportech riskoval daleko víc, než je zdrávo.

Vodnář

Kamarádi mají pocit, že byste měli být večer s nimi, partner se domnívá, že byste měli páteční večer věnovat jemu. Jaké bude vaše rozhodnutí?

Ryby

Je potřeba, abyste rozumně hospodařili se svými silami. Můžete mít sice skvělé pojištění, ale záchranu horskou službou si přesto můžete odpustit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA