Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 278. den (6.10.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Jakmile vám někdo začne poroučet, velice se naštvete. Přesto byste měli přemýšlet, zda to, co vám říká, nemá náhodou velice racionální jádro.

Býk

Luna v Kozorohu vám usnadňuje život. Dokonce i vaše ratolesti pochopí, že pokud s vámi chtějí a potřebují vycházet, musí vámi daná pravidla dodržovat.

Blíženci

Některé věci chápete až nyní. Dokonce vám dojde, proč vám vaši rodině rozmlouvali rozhodnutí, které vám na rozdíl od nich připadalo geniální.

Rak

Svá rozhodnutí opravdu nemusíte nikomu zdůvodňovat. Stačí, když řeknete, že jste se tak rozhodli. Po tom, proč jste to udělali, nikomu nic není!

Lev

Sextil Venuše s Jupiterem vám pomůže srovnat nedorozumění, které mezi vámi a partnerem vzniklo. Kdybyste se navíc tvářili kajícně, bude to ještě lepší!

Panna

Jde o velice harmonický den, kdy se budete zajímat jen o svého partnera. Oba máte snahu, aby vám spolu bylo dobré, a oba si to umíte vychutnat.

Váhy

Nechcete se vrátit ke knížkám, které jste četli jako děti? Pokud to uděláte, zjistíte, že je od dětství sice daleko, ale knihy vám pořád mají co říct.

Štír

Partnerova skutečná povaha je vám záhadou. Ve chvíli, kdy už máte pocit, že ho znáte, udělá něco, co vás donutí, abyste s jeho poznáváním začali znova.

Střelec

Vaše životní postoje jsou hodně nevyvážené. Kdybyste si dokázali uvědomit, jak moc a hlavně jak zbytečně si jimi komplikujete život, bude to lepší.

Kozoroh

Na poslední chvíli musíte změnit své rozhodnutí v celkem důležité věci. Naštěstí kolem sebe máte lidi, kteří vás pochopí a kteří se na vás nezlobí.

Vodnář

Snažte se, aby si lidé z vašeho okolí neuvědomili, jak se jejich jednáním bavíte. Došlo by jim, že jsou směšní, ale naštvali by se na vás a ne na sebe.

Ryby

Jsou věci, ve kterých byste se měli držet zpátky. Když je vidno, že váš názor nikoho nezajímá, protože se neptá, nechejte si ho raději pro sebe.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA