Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 269. den (27.9.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Ráno se s partnerem nehádejte. Pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Plutem jste oba napjatí a oba byste si mohli říct daleko víc, než byste chtěli.

Býk

Ráno si dejte pozor na lidi, kteří spolehlivě fungují jako zdroj všech možných průšvihů. Když se s nimi ráno střetnete, zkazí vám celý další den.

Blíženci

Blesky a hromy, které v práci lítají, se vás naštěstí netýkají. Musíte si však dávat pozor, abyste nepodlehli emocím a nezačali se nahlas smát.

Rak

Kvadratura mezi Merkurem a Plutem je náročná, ale zvládnutelná. Musíte se ale smířit s tím že uslyšíte leccos, co se vám moc zamlouvat nebude.

Lev

Při Luně v Panně si dávejte pozor na utrácení za to, co slouží vaší zábavě nebo koníčkům. Miláček by se toho nakonec domákl a následoval by kravál.

Panna

Zvládnete všechno, co na vás dnes život naloží. Když pak přijdete domů, slavnostně prohlaste, že nic dělat nehodláte, protože jste se napracovali dost.

Váhy

Než se pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Plutem rozhodnete, že někomu vynadáte, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Nechcete zařadit zpátečku?

Štír

Hlavně nikam nepospíchejte. Platí to zejména pro dopoledne, kdy vás ovlivňuje kvadratura Merkura s Plutem a kdy je každý spěch neobyčejně riskantní.

Střelec

Domácnost si vyžaduje o trochu více práce, než jste čekali. Naštěstí dokážete odlišit to, co se dá udělat hned, od toho co může klidně počkat.

Kozoroh

Zejména dopoledne hrozí v práci zcela zbytečné hádky. Své názory sice hájit musíte, ale taky byste měli volit vhodný způsob, jímž to uděláte.

Vodnář

Jsou boje, které byste vzdávat neměli. Momentálně to může vypadat jako pohodlnější řešení, ale brzy by se ukázalo, že je to všechno naprosto jinak.

Ryby

Vy jste v pohodě, ale vaše okolí se chová dost nepředvídatelně. To, že jejich nálady dokážete vydýchat a třeba i korigovat, je pak úctyhodný výkon.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA