Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 317. den (14.11.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Luna v Blížencích aktivuje váš smysl pro humor i vaši výmluvnost. Pokud potřebujete někoho přetáhnout na svou stranu, nebude to činit žádný problém!

Býk

Při Luně v Blížencích vás lezou všichni kolegové na nervy. Máte pocit, že se zajímají jen o zábavu, zatímco opravdu důležité věci jsou jim lhostejné.

Blíženci

Při kvadratuře mezi Venuší a Neptunem to máte s láskou nesnadné. Pro jistotu v této oblasti nic nového nezačínejte. Románky by se vám nevyplatily.

Rak

To, co uslyšíte, si velice dobře prověřte. Lidí, kteří budou velice věrohodně a přesvědčivě lhát, bude dnes ve vašem okolí víc, než by se vám líbilo.

Lev

U lékaře dopadnete zcela jinak, než jste čekali. K definitivnímu závěru jsou potřeba ještě nějaká další vyšetření. Je to otrava, ale jinak to nejde.

Panna

Lidí, kteří vám budou mazat med kolem pusy, se kolem vás pohybuje spousta. Naštěstí je dokážete odlišit od těch, kteří vás mají opravdu rádi.

Váhy

Pozor si dávejte na přátele s bujnou fantazií. To, že vás o něčem s velkým nasazením přesvědčují, ještě neznamená, že mají pravdu a že jim máte věřit.

Štír

S chutí na to, co je nezdravé, ale co vám moc chutná, raději nezápaste. Bude lepší, když si kousek vytoužené lahůdky dáte a pořádně si ho vychutnáte.

Střelec

Lidi, kteří vám začnou něco zakazovat, pošlete do háje spíše dříve, než později. Dodejte, že doby, kdy jste takové pokyny poslouchali, jsou už za vámi.

Kozoroh

Všechno, co život přinese, přijímáte nezvykle optimisticky. Už na začátku je vám jasné, co budete dělat, abyste z toho měli co nejvíce užitku.

Vodnář

Na všech jednáních si dejte pozor na lidi, co vás budou ohnivě přesvědčovat o své pravdě. To, co říkají, může znít pravděpodobně, ale pravda to není.

Ryby

Shánějte lístky na kulturu, nebo na zajímavá sportovní utkání. Bude vás to sice stát dost peněz, ale zase si můžete být jistí partnerovou pochvalou.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA