Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 360. den (27.12.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Konjunkce Slunce s Jupiterem vás v klidu nenechá. Padne nabídka na novou práci. Navíc je potřeba, abyste se rozhodli co nejrychleji - nejlépe už dnes.

Býk

Konjunkce Slunce s Jupiterem vám přináší spoustu opravdu nečekaných nápadů. Můžete začít přemýšlet o práci v cizině nebo o hodně dalekých cestách.

Blíženci

To, že se vám do práce nechce, je celkem pochopitelné. Hned po příchodu zjistíte, že problémy, na které jste přes svátky zapomněli, jsou stále živé.

Rak

Miláček přijde s tím, že byste spolu mohli vyrazit na povánoční výprodeje. Dokonce navrhne, že by mohl něco z toho, co si vyberete, i sám zaplatit!

Lev

V práci to bude náročné. Bude vás tam pár, ale nadřízení budou mít přesto pocit, že byste měli jet na sto procent. Naštěstí včas pochopí, že to nejde.

Panna

I vy můžete občas počítat se štěstím! To, které vás čeká dnes, vám přinese nejen nové vztahy, ale i novou a velice zajímavou životní perspektivu.

Váhy

Čekejte ostré spory s dětmi! Přijdou s tím, že pojedou na Silvestra s kamarády někam, kde není mobilní signál - a budou se divit, že se vám to nelíbí.

Štír

Konjunkce Luny s Jupiterem vám přináší štěstí. Každý, s kým se dostanete do styku, se k vám bude chovat skvěle a udělá pro vás i to, co by nemusel.

Střelec

V práci musíte vycházet i s lidmi, kteří se vám ani trochu nelíbí. Zkuste se k nim chovat tak, jako by se podle vašeho názoru měli chovat oni k vám.

Kozoroh

Při konjunkci Slunce s Jupiterem přemýšlejte o budoucnosti. Stojíte na prahu roku, v němž musíte pracovat, ale v němž taky můžete počítat se štěstím!

Vodnář

V práci dostanete ještě jeden dárek. Velice vás to překvapí. Až později vám dojde, že vám tím dárce vyslovuje dík za něco, na co jste dávno zapomněli.

Ryby

Konjunkce Slunce s Jupiterem vás velice inspiruje. Rozhodnete se, že se opět vrátíte k něčemu, co vás kdysi zajímalo, a budete se tomu věnovat znovu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA