Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 44. den (14.2.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Od Valentýna, který letos probíhá pod vlivem Luny ve Štíru, nic zásadního nečekejte. Když se rozhodnete, že zůstanete doma, bude to nejlepší řešení.

Býk

Na lidi, kteří vám radí, co máte dělat, jste plným právem alergičtí. Přesto byste se měli chovat tak, aby si na vás neměli důvod nějak stěžovat.

Blíženci

Váš nový objev vás dost zklame. Místo probírání témat, která zajímají vás oba, se bude soustředit na sebe. Hlavně si však bude na všechno jen stěžovat!

Rak

Kvůli svému partnerovi a jeho spokojenosti jste schopní dělat neskutečné věci. Nebylo by lepší, kdybyste mu dnes dovolili, aby i on potěšil vás?

Lev

Hlavně se netvařte, jako by žádný Valentýn vlastně neexistoval. Když miláček přijde s tím, že by vás chtěl pozvat na večeři, měli byste souhlasit.

Panna

I když nahlas říkáte, že Valentýna neuznáváte, přesto čekáte, co pro vás bude miláček mít. Naštěstí na vaše odmítavé řeči nedá a dárek vám přinese.

Váhy

Úvahami o tom, jak oslavit Valentýna, jen zbytečně ztrácíte čas. Váš miláček vymyslel něco, co vám vyrazí dech a co ukáže, že vás zná opravdu dobře.

Štír

Luna ve vašem znamení vám trochu zkomplikuje život. Budete tak unavení, že se vám večer nebude nikam chtít. Oslavy Valentýna odložíte na zítřek!

Střelec

Čekejte velice překvapivý valentýnský dárek. Když vám pak dojde, kdo vám ho dal, musíte si přiznat, že vězíte až po uši ve velice pěkné kaši.

Kozoroh

Ironických poznámek na svou adresu se nebojte. Dnes na ně dokážete zareagovat tak, aby se jejich autor nejdříve zarazil a potom se vám za ně i omluvil.

Vodnář

Když vám partner říká, abyste jeli opatrně, měli byste ho poslechnout. Váš miláček má na rozdíl od vás dobře vyvinutou intuici, která mu dobře radí.

Ryby

Toho, že byste přišli o valentýnskou večeři, se nebojte. Váš miláček může sice tvrdit, že jde o svátek, který neuznává, ale kvůli vám se překoná.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA