Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 34. den (4.2.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zejména večer počítejte s tím, že se nelogicky budou chovat i lidé, kteří s tím obvykle problémy nemají. Nehádejte se, protože to k ničemu nebude.

Býk

Je potřeba, abyste si důsledně hlídali zdraví. Pokud to jde, vyhýbejte se místům, kde je více lidí a tím i daleko větší šance ke kontaktu s virózami.

Blíženci

Luna ve vašem znamení vám přináší spoustu šancí na vylepšení společenského života. Pozvání na víkendové akce je tolik, že je budete muset odmítnout.

Rak

O vykolejení z vašeho obvyklého životního rytmu se vám postarají nové léky. Než si na ně vaše tělo náležitě zvykne, bude to pár dní trvat.

Lev

To, co vám říkají vaši kamarádi, byste měli brát vážně. Líbit se vám to sice nemusí, ale uvažovat byste nad tím měli. Ve všem podstatném mají pravdu.

Panna

I vy můžete být někdy nesoustředění! Když zjistíte, že k tomu máte sklony, na nic nedbejte a zpomalte pracovní tempo tak, abyste se chybám vyhnuli.

Váhy

Luna v Blížencích vám dává neobyčejnou výmluvnost. Pokud potřebujete jít něco reklamovat, vyrazte. Dopadne to lépe, než jste přepokládali.

Štír

Veškeré rodinné historie, které dnes uslyšíte, si velice dobře pamatujte. Rychle pochopíte, že se v nich skrývá klíč k vašemu budoucímu životu.

Střelec

Večer se s partnerem raději nehádejte. Nedopadlo by to dobře. Když by se naštval, použil by proti vám argumenty, které byste mu nedokázali odpustit.

Kozoroh

Když se partner rozhodne, že vyzkouší nový sport, nemáte s ním šanci pohnout. Musíte mu jen držet palce a doufat, že si na zdraví moc neublíží.

Vodnář

Všechno, co potřebujete zaplatit, zaplaťte ještě dnes. Neriskujte situaci, kdy byste si zítra dozvěděly, že cena vybraného výrobku skokově stoupla.

Ryby

To, co večer uslyšíte, zní sice krásně, ale pravda to být nemusí. V každém případě uděláte dobře, když si všechno ještě jednou ověříte a zkontrolujete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA