Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 66. den (7.3.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Pozornost, kterou věnujete dětem, musíte rozumně dávkovat. Musí vědět, že o ně máte zájem, ale nesmí mít pocit, že jim zbytečně mluvíte do života.

Býk

Veškeré akce, jimiž chcete vylepšit vaše bydlení, ještě zvažte. Při Luně ve Lvu hrozí, že budou vaše plány příliš velkorysé a tím nezvládnutelné.

Blíženci

Veškeré rodinné oslavy proběhnou v klidu a v pohodě. Navíc všichni uznají, že je to jen vaše zásluha a že by to sami tak dobře nikdy nezvládli.

Rak

Luna ze Lva se vám postará o nečekané peníze. Jindy sice nesázíte, ale tentokrát byste mohli přemýšlet, zda svůj názor v tomto směru nezměníte.

Lev

Doma vás nic pěkného ani převratného nečeká. Pokud chcete změnit svůj život k lepšímu, musíte vyrazit ven a seznamovat se se spoustou nových lidí.

Panna

Veškeré akce s dětmi dopadnou skvěle. Vaše ratolesti budou všichni chválit! Vy se pak tváříte tak, aby si nikdo nevšiml, že se dmete oprávněnou pýchou.

Váhy

Z toho, co byste sami označili za čerstvou záležitost, nic nevyvozujte. Přemýšlením o vážném vztahu byste jenom přišli o vynikající zábavu.

Štír

Než někomu padnete kolem krku, přemýšlejte, co vám to přinese. Nová láska, kterou dnes s plným nasazením začnete, vám přinese spoustu nových průšvihů!

Střelec

Jdete po své linii a dělejte jenom to, co považujete za nutné. O tom, co po vás chce okolí, nepřemýšlejte. Zbytečně by vás to zdržovali v rozletu.

Kozoroh

Opět se ukáže, že z nejtěžších problémů vede nejjednodušší cesta. Dopřejte si ráno chvilku meditace, během níž spolehlivě přijdete na to, co dělat.

Vodnář

Čeká vás velice příjemný den. Dělat nic nemusíte, ale přesto toho zvládnete podstatně víc, než v kteroukoli jinou sobotu. Vy totiž pracovat chcete!

Ryby

Pozornost věnujte zejména svému zdraví. Hlavně na horách si uvědomte, že tam nejste od toho, abyste lámali rekordy, ale že si tam máte odpočnout.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA