Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 120. den (30.4.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Čarodějnice budou odlišné od těch, na které jste zvyklí. Můžete si vybrat, zda budete sedět doma, nebo zda vyrazíte s miláčkem na procházku ve dvou.

Býk

Mezi svými kamarády fungujete jako propojovací prvek. Seznamujete lidi, kteří by se bez vás nikdy nepotkali, a vytváříte z nich spokojené páry.

Blíženci

To, že byste doma prožívali ponorku, nehrozí. Dokonce nahlas říkáte, že si s miláčkem užíváte života tak, jak jste k tomu dosud neměli příležitost.

Rak

To, že jsou čarodějnice, vám vlastně ani nedochází. Naštěstí se vám představa večera, který budete trávit doma a ve společnosti nejbližších, zamlouvá.

Lev

Než o něčem začnete mluvit, měli byste si předem srovnat argumenty. Přesto se připravte na to, že půjde o náročnou debatu v ještě náročnější atmosféře.

Panna

Čekejte nabídku na mimořádnou práci za mimořádné peníze. Když se však blíže seznámíte s podmínkami, pochopíte, že bude lepší, když ji odmítnete.

Váhy

Budete mít více štěstí, než si zasloužíte. Na poslední chvíli se vyhnete zásadnímu průšvihu. Nakonec zkonstatujete, že zasáhl váš anděl strážný!

Štír

Zejména dopoledne, kdy jste pod vlivem konjunkce Merkura s Uranem, si dejte pozor na pusu. Neprozrazujte, že víte to, o čem byste neměli mít ani tušení!

Střelec

Své zamýšlené aktivity byste si měli dobře promyslet. To, co vás dnes napadne, berte jen jako hrubý nástin, který musíte přes víkend propracovat.

Kozoroh

Lidé, kteří vám obvykle lezou na nervy, si dnes mimořádně vychutnáte. Nemusíte se o to ani nijak zvlášť snažit, protože vám to pasti vlezou sami.

Vodnář

Budete rádi, že jste technicky zdatní a novým nápadům otevření. Díky svému talentu dokážete pro sebe i pro přátele nachystat virtuální čarodějnice!

Ryby

Když se doma něco pokazí, nenechávejte to opravovat. Bylo by to vyhození peněz za něco, co by vám stejně ve funkčním stavu dlouho nevydrželo.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA