Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 137. den (17.5.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když se vám někdo žene na pomoc, neměli byste ho odmítat. Užijte si pocit člověka, kterému jiní pomáhají ne proto, že by museli, ale proto, že chtějí.

Býk

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem pozitivně stabilizuje váš život. Veškerá překvapení, která dnes přinese, navíc patří k těm neobyčejně pozitivním!

Blíženci

Nabádavé řeči o tom, jak máte víc pracovat a více se snažit, moc vážně neberte. Je zajímavé, že jimi oplývají právě lidé, kteří sami moc akční nejsou.

Rak

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem udělá z vašeho miláčka partnera snů. Skoro to vypadá, že vám čte přání a snaží se vám jedno po druhém plnit.

Lev

Můžete se těšit na pověstné světlo na konci tunelu. Ukáže se sice až večer, ale to nevadí. Těšte se na noc, kdy se zase jednou pořádně vyspíte!

Panna

Díky trigonu mezi Sluncem a Jupiterem se začnete na svět dívat velice optimisticky. Dokonce pochopíte, že se na vás štěstí opět začalo široce usmívat.

Váhy

Odpoledne, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, si s miláčkem promluvte o dalších životních plánech. Nebude to lehké, ale nakonec se shodnete.

Štír

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem vám poskytne nečekanou šanci. Někdo si konečně všimne vašich kvalit a nabídne vám dlouhodobou a zajímavou spolupráci.

Střelec

Den je průměrný, ale večer vám všechno vynahradí. Luna se dostane do vašeho sektoru romantiky a vy si s miláčkem užijete krásné chvíle, plní lásky.

Kozoroh

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem vám posílá do cesty zajímavé lidi. Chtějí se s vámi seznámit a eventuelně navázat spolupráci. Domluvte se co nejdříve!

Vodnář

Večer, kdy jde Luna do Berana, čekejte nezvyklý příliv energie. Právě proto by bylo dobré, kdybyste si našli na večer nějaký fyzicky náročný program.

Ryby

Den je po všech stránkách vynikající. Dokonce zjistíte, že se umíte smát i tomu, co jste dosud brali jako nepříjemnou záležitost, s níž musíte bojovat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA