Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 195. den (14.7.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nejsnáze vydělané peníze jsou ty, které ušetříte. Je to sice moudrost z dob babiček a prababiček, ale ve všem případě skvěle funguje i dneska.

Býk

Zejména dopoledne musíte partnera brzdit. Hodlá utrácet za něco, co je sice objektivně dobré a co byste navíc i potřebovali, ale na co aktuálně nemáte.

Blíženci

Luna v Býku vás nutí k šetrnosti. Zejména dopoledne si uvědomujete, že byste utrácet sice mohli, ale že své touhy po zralém uvážení raději potlačíte.

Rak

Vy byste si rádi alespoň trochu zpříjemnili život, ale miláček říká, že na to není vhodná doba. Nehádejte se, protože pravda je v zásadě na jeho straně.

Lev

O tom, co byste měli dělat, ví každý naprosto všechno. Možná by neškodilo, kdybyste jim připomněli, že i vy občas potřebujete přispění a pomoc.

Panna

Opozice Slunce s Jupiterem vás dostává do hodně náročné situace. Velice dobře víte, že byste kamarádům půjčovat neměli, ale přesto to nakonec uděláte.

Váhy

Opravdu nejste na světě od toho, abyste ostatním pomáhali vybřednout z problémů a sami do nich pak následně spadli. Dnes myslete především na sebe!

Štír

Obvykle nesázíte, ale dnes byste to udělat měli. Štěstí přichází, ale vy mu musíte vyrazit naproti. O výběr vhodných čísel požádejte svého miláčka!

Střelec

Je potřeba, abyste si dali dohromady nějaké papíry. Moc se vám do toho sice nechce, ale udělat to musíte. Kdybyste to stihli ještě večer, bude to fajn.

Kozoroh

Hlídejte si zbytečné utrácení. Hlavně dopoledne, kdy jste pod vlivem opozice mezi Sluncem a Jupiterem, máte sklon kupovat i to, co vám k ničemu nebude.

Vodnář

Uvažujte o investicích do zdraví. Dosud jste brali lázně jako něco, co se vás netýká, ale teď si říkáte, že by vám rehabilitace udělala dobře.

Ryby

Všechno důležité projednejte a vytelefonujte hned ráno. Sextil mezi Lunou a Merkurem se postará, aby vás lidé nejen poslouchali, ale i vnímali.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA