Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 215. den (3.8.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Některé věci, které se vám zdály dopředu jasné, byste měli ještě propřemýšlet. Co kdybyste si o nich promluvili s kamarády, kteří to mají za sebou?

Býk

Energie opozice mezi Merkurem a Saturnem vás moc nepotěší. V praxi to bude vypadat tak, že se všichni pohádají, a budou chtít, abyste je smiřovali.

Blíženci

Úplněk ve Vodnáři vás vyloženě potěší. Pomůže vám v zásadním životním rozhodování. Dosud jste z něj měli strach, ale teď je jasné, že to udělat musíte.

Rak

To, že byste někomu ustoupili, v úvahu nepřipadá. Jste si jistí, že máte pravdu a taky se jí držíte. Rozumní lidé vás podpoří a dodají vám energii.

Lev

Úplněk ve vašem partnerském sektoru příznivě ovlivní váš vztah. Zjistíte, že váš miláček je ještě podstatně lepší partner, než jste si dosud mysleli.

Panna

Na dovolené se máte šanci dostat tam, kam byste se jindy nepodívali. Využijte šance. Bude to stát něco navíc, ale jsou to dobře investované peníze.

Váhy

Náročnou situaci, do které jste se dostali, zvládnete skvěle. Dokonce tak skvěle, že vám nikdo nebude věřit, že jste se na ni předem nepřipravovali.

Štír

Úplněk ve Vodnáři vytváří dost napjatou atmosféru. Děti usoudí, že jim nic nedovolíte. Vy jim jen těžko vysvětlujete, že musí respektovat hranice.

Střelec

Den je velice příznivý. Navíc získáte informace, které vnesou jasno i do toho, co jste dosud nechápali. Konečně víte, na co vsadit a čemu se vyhnout.

Kozoroh

Úplněk ve vašem sektoru majetku vlastního přináší novou šanci na přivýdělek. Není to sice žádný zázrak, ale pro vás je dobrá každá koruna navíc.

Vodnář

Pocit, že vám to s partnerem zase tak moc nevychází, je sice intenzivní, ale zbytečný. Když počkáte do večera, všechno se samo od sebe napraví.

Ryby

Úplněk v sektoru tajemství se vám postará o velice barvité sny, o nichž musíte přemýšlet. Poselství, které se v nich skrývá, je pro vás důležité.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA