Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 53. den (23.2.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Se zásadními rozhodnutími nepospíchejte. Během odpoledne a večera získáte pár informací, které všechno postaví do zcela jiného světla.

Býk

Zatímco den probíhá naprosto normálně a v nerušeném klidu, večer vám všechno vynahradí. Čekejte zajímavé novinky, na něž musíte ihned zareagovat!

Blíženci

Najde se spousta lidí, kteří se pokusí ovlivnit vaše názory a přetáhnout vás na svou stranu. Vy je vyslechnete, ale jinak zůstane všechno při starém.

Rak

Přes den se řiďte chladnou hlavou a zdravým rozumem, zatímco večer můžete klidně vsadit na intuici. To, co vám napoví, musíte vykonat co nejrychleji.

Lev

Opravdu nemusíte dělat všechno, co se po vás vyžaduje. Jde o záležitosti, nad nimiž byste měli přemýšlet a sami rozhodovat, zda se do nich pustíte.

Panna

I vy můžete mít občas den, kdy vás práce nezajímá a kdy je na prvním místě to, co vás baví. Vychutnejte si to! Další takový den hned tak nepřijde.

Váhy

Situace, do které vás okolnosti dostanou, je náročná, ale zvládnutelná. Večer budete sice unavení, ale zase pyšní na to, co jste dokázali.

Štír

První dojem je sice důležitý, ale vy na něj tak úplně nedejte. Není jisté, zda člověk, který vás dnes okouzlí, bude stejně přitažlivý i zítra.

Střelec

Než se s partnerem dohodnete na nějaké investici, přemýšlejte, zda ji vůbec potřebujete. Pokud usoudíte, že vlastně ani ne, zařaďte zpátečku!

Kozoroh

Sny vašeho miláčka mají hodně blízko k realitě. Pokud nechcete mít v budoucnu velké problémy, vezměte je jako fakt, o kterém není důvod pochybovat.

Vodnář

Ať se v práci děje cokoli, domů si to netahejte. Tam si užívejte pohodu a klid. Když to oceníte, pochvalně na to zareaguje váš partner i děti.

Ryby

Úvahy o tom, že byste se měli zbavit zbytečností, jsou stále intenzivnější. Víte to sice velice jasně, ale to rozhodujícího kroku se vám nechce.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA