Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 44. den (14.2.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zejména odpoledne a večer udržujte intenzivní kontakty s kamarády. Nápady, které dáte s pomocí konjunkce Merkura s Jupiterem dohromady, stojí za to!

Býk

Zejména dopoledne dejte na intuici. Když vám radí, abyste se drželi zpátky, neříkejte, že to je nesmysl, ale snažte se její pokyny poslechnout.

Blíženci

Přiznejte si, že prožíváte cit, který se vám nedaří ovládat. Než se však rozhodnete, že kvůli němu od základů změníte život, ještě si to rozmyslete...

Rak

Nutně potřebujete fyzický pohyb. Pokud doma nenajdete nikoho, kdo by ho chtěl s vámi absolvovat, vyrazte si na dlouhou odpolední procházku sami.

Lev

Oslavě Valentýna se nebraňte! Když vás životní druh řekne, že se slavit bude, myslete si cokoli. Jemu byste ale radost, na niž se těší, kazit neměli.

Panna

Na lidi, které dnes poznáte, se pokuste dívat objektivně a bez zbytečných iluzí. Mohou být sice velice sympatičtí, ale přesto jsou to jenom lidé.

Váhy

Zejména odpoledne se bez obav vyjadřujte ke všemu, co se ve vašem okolí děje. Ve vašem případě je opravdu škoda každého slova, které neřeknete nahlas.

Štír

Sextil mezi Marsem a Neptunem vám napoví, co udělat pro vylepšení osobních vztahů. Dnešní Valentýn se navíc dá využít k rychlé realizaci!

Střelec

Spoléhejte na svůj vlastní zdravý rozum. Všechno, co se vašemu pochopení vzpírá, vnímejte jako nabídku, kterou přijmout můžete, ale taky nemusíte.

Kozoroh

S aktivitou to nepřehánějte! Pokud se necítíte tak úplně dobře, bude lepší, když zrušíte program a zalezete do postele. Sebepřekonávání nikam nevede.

Vodnář

Zejména odpoledne a večer byste měli odpovědně přemýšlet o budoucnosti. Při konjunkci Merkura s Jupiterem je velká šance, že vymyslíte něco skvělého.

Ryby

Dopoledne máte sklon ke zbytečným sporům. Je sice pravda, že hájíte správné stanovisko, ale přesto by bylo lepší, kdybyste se alespoň trochu mírnili.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA