Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 60. den (2.3.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

I když víte, že máte ve všem pravdu, neprosazujte ji za každou cenu. Když k tomu váš partner dojde samostatnou cestou, bude to daleko cennější.

Býk

Vládnoucí napjatá atmosféra vám ani trochu nevadí. Kdybyste byli upřímní, přiznáte, že vás spíše baví. Máte však rozum a nahlas to neřeknete.

Blíženci

Když se rozčilíte, k ničemu to nebude. Právě proto by bylo zejména odpoledne dobré, abyste se ke všemu vyjadřovali jednoznačně a chovali se chladně.

Rak

Pozor si dejte na lidi, kteří vám hned ráno začnou lichotit. Po lichotkách, které uspí vaši bdělost, přijdou požadavky, které splnit prostě nedokážete.

Lev

Večerní partnerské debaty si pro jistotu odpusťte. Ty dnešní by proběhly pod vlivem Luny ze Štíra a moc rozumného by si během nich neřekli.

Panna

Nehledejte komplikace tam, kde nejsou. I záležitost, které na první pohled vypadají složitě, proběhnou k vašemu překvapení lehce a bez problémů.

Váhy

Na to, co si o vás kdo myslí, se vykašlete. Bude daleko lepší, když si pojedete po své linii a sobě blízké lidi seznámíte až s konečným výsledkem.

Štír

To, že se ostatní lidé hádají, ještě neznamená, že se musíte chovat stejně. Bude lepší, když se budete tvářit lhostejně a přitom se dobře bavit.

Střelec

Zejména v práci čekejte hodně bouřlivou atmosféru. Pak je jenom na vás, zda se do ní zapojíte, nebo zda se budete vzniklou situací dobře bavit.

Kozoroh

Zatímco dopoledne je v klidu, odpoledne bude zejména v práci bouřlivé. Je potřeba, abyste rychle a správně zareagovali na zásadně změněné podmínky.

Vodnář

Bez problémů se dokážete vrátit k tomu, co vás kdysi bavilo a na co jste pak neměli čas. Bude to pletení, stavění modelů nebo něco jiného?

Ryby

To, že vám někdo slibuje všestrannou podporu, ještě neznamená, že vám ji opravdu dá. Nejdříve se na všechno pořádně vyptejte a pak se rozhodujte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA