Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 119. den (30.4.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Čarodějnice budou letos probíhat zcela jinak, než je ve zvyku. Když si všechno srovnáte v hlavě, usoudíte, že bude lepší, když zůstanete doma.

Býk

Sextil Merkura s Neptunem uvolňuje vaši fantazii. Díky tomu zjistíte, že to, co jste dosud považovali za problém, je vlastně velkým darem osudu.

Blíženci

Večer se připravte na střet s dětmi. Tvrdohlavě si prosazují své a nechápou, že chtějí něco, co jim prozatím povolit nemůžete a vlastně ani nesmíte.

Rak

Díky sextilu mezi Merkurem a Neptunem odhalíte každého, kdo se vám pokusí lhát. Získáte si tím pověst jasnovidce, který lidem vidí až do žaludku.

Lev

Čarodějnice jsou sice letos naprosto netypické, ale to vám náladu nekazí. Jste doma s lidmi, které máte rádi, a cítíte se naprosto dokonale.

Panna

Konjunkce Slunce s Uranem vám zajistí energii. Nebudete přemýšlet, zda něco udělat máte nebo nemáte, ale prostě půjdete a začnete na tom pracovat.

Váhy

To, že letos čarodějnice probíhají trochu jinak, než obvykle, vám vůbec nevadí. Nahlas zkonstatujete, že se doma mezi svými cítíte opravdu nejlépe!

Štír

Čarodějnice si užijete zcela jinak, než v jiných letech. Vyveďte svého miláčka na večerní romantickou procházku. Bude to krásný zážitek pro vás oba.

Střelec

V práci čekejte mimořádnou situaci. Přesně ve chvíli, kdy budete chtít odejít, přijde úkol, který vás vrátí zpátky a donutí vás, abyste se mu věnovali.

Kozoroh

Čarodějnice nijak neprožíváte. Když se dozvíte, že se nekonají, nebudete dokonce ani tajit, že jde o zprávu, která vám náladu jenom vylepšila.

Vodnář

Večer, kdy je Luna v Kozorohu, si najděte čas na partnera. I když vypadá, že si s vámi o ničem důležitém promluvit nepotřebuje, je to zdání, co klame.

Ryby

Konjunkce Slunce s Uranem vám dává šanci na zásadní změny vašeho života. Těšte se na den, v němž se budete rozhodovat rychle, ale taky dobře.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA