Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 123. den (4.5.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Merkur, který časně ráno vstupuje do Blíženců, vám zásadně ulehčí život. Lidem z vašeho okolí se vrátí smysl pro humor a vám se bude volněji dýchat.

Býk

Merkur, který se dostává do vašeho sektoru peněz vlastních, vám v této oblasti poskytne spoustu skvělých šancí. Peníze se k vám už kutálejí!

Blíženci

Bez problémů se vám podaří vyřídit i to, co ostatní lidé z vašeho okolí hodnotí jako nemožné. Za své výkony pak sklidíte zaslouženou pochvalu.

Rak

Merkur, který se dostává do vašeho sektoru tajemství, vás zalije spoustou informací. Naštěstí z nich dokážete vybrat ty, kterou jsou pro vás podstatné.

Lev

Ranní vstup Merkura do Blíženců vám zásadně ulehčí život. Když dojde na nějaký spor, můžete si být jistí, že se najde pár lidí, kteří vás podpoří.

Panna

Merkur, který se časně ráno přesouvá do Blíženců, otestuje vaše reakce. Od rána vám bude jasné, že se nesmíte rozčilovat, i když byste moc chtěli.

Váhy

Merkur, který vstupuje do Blíženců, vás skvěle odblokuje. Konečně máte šanci, abyste své myšlenky vyjádřili otevřeně a své okolí přesvědčili.

Štír

Těšte se na pohodu a klid, která se vrátí domů. Merkur opouští váš partnerský sektor a mění miláčkovo jednání. Konečně se máte šanci dostat ke slovu!

Střelec

Merkur, který se dostává do vašeho partnerského sektoru, se vám postará o mnohá překvapení. Konečně vám dojde, proč je miláček tak naštvaný!

Kozoroh

Opět budete rádi, že máte zkušenosti, jimiž se můžete řídit. Zatímco ostatní jednají intuitivně, vy si všechno promyslíte a potom jdete najisto.

Vodnář

Vstup Merkura do Blíženců vám ulehčí život. Když něco chcete, stačí, když o to nahlas požádáte. Osud se postaví na vaši stranu a přání vám splní!

Ryby

Do diskusí o tom, jak se starat o své zdraví, se raději nepouštějte. Debata, která by kolem toho vznikla, by byla divoká a vedla by k hádce.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA