Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 266. den (24.9.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když nevíte, kudy kam, požádejte o radu starší příbuzné. Než jim vysvětlíte, o co se jedná, bude to chvíli trvat. Rada však bude naprosto dokonalá.

Býk

Člověku, který vás kdysi miloval, zkuste dát ještě jednu šanci. Bude překvapený a skoro až dojatý. Přizná, že od vás takovou velkorysost nečekal.

Blíženci

Trendy, které se váš miláček snaží do vašeho vztahu vnést, se vám ani trochu nelíbí. To, co se vám nelíbí, mu vysvětlujte tak dlouho, dokud nepochopí.

Rak

Při Luně v Býku se dozvíte, že musíte kamarádům pomáhat. Opravdu vás to naštve. Proti dobrovolné pomoci nic nemáte, ale příkazem ji dostávat nechcete.

Lev

Když vám miláček představí své plány, nedávejte najevo, že jste propadli panice. Ze zkušeností víte, že se nikdy nic nejí tak horké, jak se to uvaří.

Panna

V životě máte sklon k jednání, které se nedá označit jinak, než jako hazardní. Vy však můžete počítat se štěstím, které vám v hazardu přinese výhry.

Váhy

Lidi, kteří vám radí, jak máte hospodařit, vyslechněte v klidu. Kdybyste nad jejich slovy navíc chvíli přemýšleli, bylo by to ještě užitečnější.

Štír

Lidi, kteří vás přemlouvají k nejrůznějšímu sportování, vyloženě nesnášíte. Máte pocit, že vás zlomyslně ženou někam, kam se vám ani trochu nechce.

Střelec

Přemýšlejte o jiné práci. Pokud se dozvíte o místě, kde by vám to víc vyhovovalo a kde by vás i lépe zaplatili, neváhejte a jděte se tam podívat.

Kozoroh

I vy se umíte rozhodovat rychle a pálit za sebou všechny mosty. Když se dnes večer taková příležitost naskytne, měli byste jí hned naplno využít.

Vodnář

Je potřeba, abyste zaktivovali veškerou svou tvrdohlavost. Lidi musíte přesvědčit o tom, co je vám naprosto jasné, ale co oni pořád nechápou.

Ryby

Zejména večer si dejte pozor na to, s kým se hádáte. Kdybyste vstoupili do sporu s dálniční policií, byl by to z vaší strany hodně nerozumný nápad.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA