Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 352. den (19.12.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Dech vám vyrazí nápady dospělých dětí. Je vám jasné, že jim do nich nemáte co mluvit, ale přesto intenzivně přemýšlíte, zda byste neměli zasáhnout.

Býk

Den proběhne v klidu, ale večer vám všechno vynahradí. Venuše se dostane do Kozoroha a postará se vám v lásce jak o překvapení, tak o stabilizaci.

Blíženci

Silná Venuše ve vás může vzbudit touhu po erotickém dobrodružství. Klidně se do něj vrhněte, ale počítejte s tím, že se dneska vůbec nic neutají.

Rak

Úplněk na vás působí neobyčejně silně. Hrozí, že se vám do života vrátí něco, co jste dosud nevyřešili, a co vás donutí, abyste se tím znovu zabývali.

Lev

Úplněk ve vašem sektoru přátel vás příjemně překvapí. Opět se přesvědčíte, že máte kamarády, na které se můžete spolehnout naprosto a ve všem.

Panna

Úplněk ve vašem sektoru profese a kariéry vám zásadně usnadní život. Pošle vám šanci na novou práci, která vám bude po všech stránkách vyhovovat víc.

Váhy

To, že adventní koncerty navštívit nemůžete, vás z míry nevyvede. Vymyslíte rychlé a efektivní řešení. Svoláte příbuzné a koncert si uspořádáte doma.

Štír

Venuše, která se před polednem dostává do vašeho sektoru komunikace, dá vašim vztahům stabilitu. Můžete se hádat, ale přesto víte, že patříte k sobě.

Střelec

Z lidí, kteří se vám chlubí vším, co dokázali, stres mít opravdu nemusíte. Když se nad jejich slovy zamyslíte, zjistíte, že si bezostyšně vymýšlejí.

Kozoroh

Venuše, jež se ve vašem znamení zastaví, vás nutí, abyste se miláčkovi věnovali naplno. Opravdu potřebuje, aby věděl, že je pro vás tím nejdůležitějším.

Vodnář

Neustále máte pocit, že se dějí věci, kterým nerozumíte a na které nemáte vliv. Zkuste poodstoupit a pochopit, co se děje. Pak budete vědět, co dělat.

Ryby

Při stacionární Venuši poslouchejte rady svých kamarádů. I kdyby se vám to nezdálo, je to to nejlepší, co ve své dané situaci můžete nyní udělat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA