Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 8. den (9.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Spojení Slunce s Venuší vás nabádá k zásadní změně v partnerských vztazích. Přemýšlet o tom můžete, ale dělat byste v tomto ohledu neměli nic.

Býk

Při Luně v Beranu se těšte na zajímavá překvapení. Přijdou ze zcela nečekané strany a poskytnou vám na celý den spoustu námětů k zásadnímu přemýšlení.

Blíženci

Luna v Beranu vás nutí k fyzické aktivitě. Pokud jste dostali předplatné do posilovny, můžete ho dnes využít a absolvovat první lekci. Bude to super!

Rak

Slunce, které se ve vašem partnerském sektoru setkává s Venuší, vám nabízí vztah, po němž jste dlouho toužili. Nečekejte, ale hned po něm sáhněte!

Lev

Lidí, kteří vás začnou obviňovat z něčeho, za co nemůžete, je kolem dost. V takové chvíli se ale musíte ozvat důrazně a nahlas. Mlčením nic nevyřešíte.

Panna

Konjunkce Slunce s Venuší vám přinese šanci na vztah nový nebo na vylepšení toho starého. V každém případě se však od vás chtějí projevy aktivity!

Váhy

Konjunkce Slunce s Venuší vám dává chuť k zásadním vztahovým proměnám. Měli byste však vědět, že z toho, co dnes uděláte, cesta zpátky už nikdy nebude.

Štír

Šance na vylepšení vašeho života sice jsou, ale taky je potřeba, abyste projevili vlastní aktivitu. O nabídce nové práce musíte aspoň přemýšlet.

Střelec

Konjunkce Slunce s Venuší vám může přinést malé, ale velice příjemné dárky. Je vidět, že na vás myslí daleko víc lidí, než jste si dosud mysleli.

Kozoroh

Veškeré akce, které s rodinou naplánujete, skončí jinak, než jste čekali. Naštěstí to neberete jako důvod k hádkám, ale jako zdroj velice dobré zábavy.

Vodnář

Svá rozhodnutí nikomu vysvětlovat nemusíte. Naštěstí to není potřeba. Každému, kdo se na vás podívá, je jasné, že o jejich změně nemůže být řeč.

Ryby

Konjunkce Slunce s Venuší zásadně a kladně srovná vaše vztahy. pokud jste se v poslední době s někým pohádali, klidně mu podejte ruku ke smíru.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA