Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 363. den (30.12.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Poslouchejte i to, co byste jinak označili na naprosto nedůležité drby. Sice se to nezdá, ale bude to pro vás prospěšnější, než to na začátku vypadá!31.12 - PátekSilvestr s Lunou ve Střelci je velice příjemný. Občas si dokonce i vy řeknete, že byste dali přednost pomalejšímu průběhu událostí, ale to vydýcháte.

Býk

Konjunkce mezi Merkurem a Plutem posiluje váš vyjednávací talent. Pokud chcete něčeho dosáhnout, je velká šance, že se vám to nakonec i podaří.

Blíženci

Sextil mezi Marsem a Saturnem vám zásadně ulehčí život. Najednou budete přesně vědět, čemu se máte naplno věnovat a co zatím v klidu počká.

Rak

Merkur, který se ve vašem partnerském sektoru setkává s Plutem, vám dodá sebevědomí. Pokud jste si jistí, že máte pravdu, budete se za ni taky bít!

Lev

Když vám partner něco rozmlouvá, velice dobře ví, co dělá. Vy byste měli nad tím, co říká, nejdříve přemýšlet a pak to vzít neobyčejně vážně.

Panna

Konjunkce Merkura s Plutem přeje zásadnímu rozhodování, po kterém není cesta zpět. Seberte veškerou odvahu a udělejte to, co máte dlouho v plánu.

Váhy

K tomu, abyste měnili názor, který máte na člověka, jehož už dlouho znáte, vás nikdo nepřinutí. Můžete se o to sice pokusit, ale spláče nad výdělkem.

Štír

Zejména dopoledne v práci nesmíte nikomu dovolit, aby vás zakřikl. Když vám začne skákat do řeči, podívejte se na něj tak, aby s tím rychle přestal.

Střelec

Nápady na to, jak si zjednodušit práci a tím i ulehčit život, máte dokonalé. Teď jen musíte ostatní přesvědčit, aby vaše rozhodnutí taky akceptovali.

Kozoroh

To, že jste v posledních dnech na něco zapomněli, je nepříjemné, ale zvládnutelné. Dnes se vám podaří situace bez větších potíží napravit.

Vodnář

Kamarád, který neví, co dělat, se k vám vypraví s prosbou o radu. Vám je hned jasné, která bije, ale pořádně vysvětlit mu to nedokážete.

Ryby

Zásadní pozitivní vliv na vás vyvíjí konjunkce Merkura s Plutem. Pokud něco chcete, můžete si být jistí, že o to požádáte tak, že to dostanete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA