Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 9. den (10.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zatímco dopoledne máte pocit, že se vám všechno daří, odpoledne přinese stagnaci. Luna se dostane do Býka a průběh událostí se znatelně zpomalí.

Býk

Hlavně nepospíchejte. Ráno a dopoledne si dejte čas na rozmyšlenou a na to, abyste zjistili, co se děje. Čas na akci přijde až později odpoledne.

Blíženci

S lidmi, kteří se neumějí nebo nechtějí smát, neztrácejte čas. Bude lepší, když se soustředíte na ty, s kterými je vám po všech stránkách dobře.

Rak

Povinnosti, do kterých se vám nechce, plňte jako první. Dopoledne vám půjdou celkem slušně od ruky. Navíc tak získáte volné odpoledne jen pro sebe!

Lev

Šance na nové začátky je vyloženě enormní. Je jen potřeba, abyste se rozhodli, že je opravdu chcete. Polovičaté váhání by vám nic dobrého nepřineslo.

Panna

Luna, která se odpoledne dostává do Býka, vás vyloženě potěší. Přinese vám zajímavé šance. Je ale potřeba, abyste po nich bez dalšího zaváhání sáhli.

Váhy

Dopoledne si dávejte pozor na ostré a nepodložené úsudky. Kdyby se prokázalo, že jste se mýlili, museli byste se za své jednáním tiše stydět.

Štír

Luna, která je od odpoledne ve vašem partnerském sektoru, vás nutí k pozornosti. To, co vám partner říká, bedlivě poslouchejte a pak se tím i řiďte.

Střelec

Je potřeba, abyste se rozhodovali rychle a hlavně sami. Lidé, kteří vám budou vysvětlovat, že byste je měli poslechnout, vám nic dobrého neporadí.

Kozoroh

Zejména odpoledne si dejte pozor na lidi, kteří vás budou chtít citově vydírat. Umí to sice velice dobře, ale to neznamená, že u vás musí uspět.

Vodnář

Kontaktům se starými láskami se raději vyhýbejte. Zejména odpoledne byste jim mohli říct to, co by bylo sice naprosto upřímné, ale taky nerozumné.

Ryby

Zásadní vliv na vás vyvíjí Luna, která se odpoledne dostává do vašeho sektoru komunikace. Intuitivně víte, co říct, aby to přineslo to nejlepší.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA