Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 143. den (24.5.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Všechno, co se týká lásky, berte vyloženě vážně. Vy byste se sice nejraději smáli a bavili, ale miláček vyžaduje zodpovědné chování a rozumnou řeč.

Býk

Když vám kamarádi připomenou sliby, které jste jim dali, nerozčilujte se. Je vám jasné, že na výsledek vaší aktivity čekají opravdu netrpělivě.

Blíženci

Harmonický vztah Merkura s Marsem vás aktivuje. V kritických situacích je vám jasné, že byste měli raději mlčet, ale nakonec to stejně nezvládnete.

Rak

Příznivý vztah mezi Merkurem a Marsem z vás vytvoří bojovníka za lidská práva. Za sebe se nebijete, ale za ostatní trpící a strádající nasadíte i život.

Lev

Venuše, která je v dobrém vztahu se Saturnem z vašeho partnerského sektoru, vnáší do vztahů klid a mír. Místo rozčilování se konečně začnete usmívat!

Panna

Kladný vztah mezi Merkurem a Marsem vám dává odvahu. Vytvoří energii, díky níž se nebojíte hodně naštvaného šéfa. Dokonce mu dokážete zdatně oponovat.

Váhy

Venuše v pozitivním vztahu se Saturnem vyrovnává váš partnerský vztah. Konečně budete mít pocit, že vás miláček bere s náležitou vážností!

Štír

Díky sextilu mezi Merkurem a Marsem dokážete bez problémů najít ta pravá slova. Občas sice slyšíte, že to s upřímností přeháníte, ale to vám je jedno.

Střelec

Pocit, že jste si toho nabrali víc, než je zdrávo, je naprosto oprávněný. Teď byste se měli kolem sebe rozhlédnout a najít někoho, kdo vám s tím pomůže.

Kozoroh

Vaše přítomnost na nejrůznějších poradách nebude vůbec formální. Opravdu se čeká, že se ujmete slova a vyjádříte se ke všem bodům programu!

Vodnář

S některými lidmi se domluvíte opravdu jen obtížně. Naštěstí si z takového nezdaru nic neděláte. Uvědomujete si, že to vaše vina opravdu není.

Ryby

Bez problémů dokážete vyjít s lidmi, které všichni ostatní nesnášejí. K vám se však chovají normálně. Vy je totiž jako jediní berete dostatečně vážně.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA