Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 161. den (11.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Člověk, který vám slíbí pomoc, udělá všechno pro to, aby vám ji taky mohl poskytnout. Opět zkonstatujete, že máte na lidi kolem sebe opravdu štěstí.

Býk

Všechno nové, pro co se rozhodnete, byste si měli především domluvit s partnerem. Jde o záležitosti, ve kterých se bez jeho souhlasu nehnete z místa.

Blíženci

Dařit se vám bude zejména v každé mechanicky prováděné práci. Jindy jste při ní naštvaní, ale dnes při jejím vykonávání dokážete v klidu přemýšlet.

Rak

Při Luně ve Štíru a tím ve vašem sektoru lásky a romantiky se věnujte především miláčkovi. Všechno ostatní je nepodstatné a klidně může počkat.

Lev

O dorůstající i dospělé děti se můžete bát, ale říkat jim to nemáte. Zbytečně byste jim vnukali obavy, které by je bez vašeho upozornění nenapadly.

Panna

Luna ze Štíra funguje ve vašem případě neskutečně pozitivně. Pod jejím vlivem umíte reagovat tak, že každý uzná, že jste situaci vyhodnotili správně.

Váhy

Své názory měnit nehodláte. Je sice pravda, že by se vám s těmi novými žilo pohodlněji, ale taky je pravda, že byste si sami sebe přestali vážit.

Štír

Lidem, o kterých už dopředu víte, že se mají sklon brát přehnaně vážně, se raději vyhněte. Vy si chcete sobotu užít a oni by vám v tom bránili...

Střelec

Luna ve Štíru vás nutí k úvahám, které byste jindy vnímali jako zbytečnou ztrátu času. Rozebrat byste měli zejména sny, které obsahují cenné poselství.

Kozoroh

Při Luně ve Štíru byste si měli udělat čas na přátele. Když říkají, že si s vámi potřebují promluvit, musíte jim k tomu poskytnout čas i prostor.

Vodnář

Než vyrazíte na nějakou akci, měli byste si připravit věrohodnou výmluvu, která vám umožní rychlý ústup. Pro případ potřeby ji musíte mít při ruce.

Ryby

Luna ve Štíru vám dodává sebevědomí. Pod jejím vlivem dokážete své názory hájit tak, aby všichni pochopili, že bude lepší, když vašemu tlaku ustoupí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA