Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 298. den (26.10.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

O tom, že by se vám nemuselo dařit, raději neuvažujte. Dnes je naopak potřeba, abyste ve všem postupovali optimisticky a s vědomím jasného cíle.

Býk

Hlavně se zbytečně nerozčilujte! Když se budete k lidem kolem sebe chovat korektně, můžete stejné klidné a vyrovnané jednání vyžadovat i od nich.

Blíženci

Než se rozhodnete, že pro svého miláčka nasadíte nejen vlastní kontakty, ale i své peníze, dobře si to rozmyslete. Bude to náročnější, než čekáte.

Rak

Proti lidem ze svého okolí se nepostavíte. I kdybyste si svým jednáním škodili, rozhodnete se, že se v kritické chvíli zachováte velkoryse.

Lev

Náročná rodinná atmosféra přetrvává, ale vy ji naštěstí bez větších problémů zvládáte. Během odpoledne se naštěstí vyčasí a k vám domů se vrátí klid.

Panna

Zejména odpoledne se v práci vyvarujte všech diskusí. Nakonec by je váš nadřízený utnul s tím, že není důležitá pravda, ale jeho vlastní názor.

Váhy

Než se rozhodnete, že svého miláčka a jeho požadavky odmítnete, přemýšlejte, k čemu to bude dobré. Další zahuštění partnerských vztahů už nepotřebujete!

Štír

Luna ve vašem znamení se vám stará o zbytečné napětí. Kdybyste se dokázali ovládnout a zbytečně se nerozčilovali, získali byste ve finále daleko víc.

Střelec

Čekání na to, až váš partner pochopí, co chcete a potřebujete, by se mohlo protáhnout. Kdybyste mu naplno řekli, na čem vám záleží, bude to jednodušší.

Kozoroh

Do napjatých mezilidských vztahů se nepleťte. I když vám připadá, že je situace naprosto jasná, a vy víte, kde je pravda, může být všechno jinak.

Vodnář

Veškeré úřední záležitosti, s nimiž pracujete a jimž se musíte věnovat, vykonávejte soustředěně a s citem pro detail. Je to důležitější, než si myslíte!

Ryby

Vzpomínkám svého partnera moc velký význam nepřikládejte. Je sice pravda, že vzpomíná na svou bývalou lásku, ale doma ho máte přece jenom vy!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA