Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 300. den (28.10.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Jupiter, který se vrací do Ryb, vám do cesty přivádí lidi, kteří vám chtějí pomáhat. Vy byste se však měli spoléhat na vlastní síly a vlastní nasazení.

Býk

Jupiter, který se vrací do vašeho sektoru přátel, vám zásadně vylepší náladu. Kontakty s kamarády vám přinesou pozitivní zážitky i plány do budoucna.

Blíženci

S Jupiterem v Rybách máte sklon riskovat podstatně víc, než je rozumné. Kdybyste před každým takovým rozhodnutím napočítali do desíti, bude to lepší.

Rak

Jupiter, který se vrací do Ryb, vám usnadní život. Hned ráno se stane něco, co vás ujistí, že vaše dobrá hvězda pořád ještě umí zazářit naplno!

Lev

Sváteční den prožijete v pohodě a v klidu. Většinu času a energie byste však měli věnovat svému miláčkovi. Větší porci lásky si nepochybně zaslouží.

Panna

Jupiter, který se vrací do vašeho partnerského sektoru, posiluje kvalitu vaší a partnerovy spolupráce. Všechno, k čemu se rozhodnete, se vám podaří!

Váhy

Volný den je velice příjemný. Potíže můžete mít jen s partnerem. Jupiter přešel do Ryb a automatická pohoda, který mezi vámi byla, najednou zmizela.

Štír

Jupiter, který se vrací do vašeho sektoru lásky a romantiky, vám nese v tomto ohledu nové a slibné možnosti. Nebojte se a jděte za štěstím!

Střelec

Slibům, které dnes dostanete, raději moc nevěřte. Ten, kdo vám je dává, je sice může myslet vážně, ale objektivní okolnosti mu v tom mohou zabránit.

Kozoroh

Volný den můžete bez výčitek svědomí využít k aktivitám, které vás baví. Kdybyste k nim přidali ještě i trochu fyzického pohybu, bude to vynikající!

Vodnář

Jupiter, který se vrací do Ryb, vám slibuje vylepšení financí. Od vás se jen chce, abyste zapojili zdravý rozum. Toho máte naštěstí dostatek.

Ryby

Jupiter, který se vrací do vašeho znamení, zásadně posílí vaše sebevědomí. Pokud jste o sobě dosud pochybovali, teď zjišťujete, že opravdu není proč.29.10 - SobotaKdyž potřebujete něco důležitého promyslet a eventuelně i napsat, měli byste si to nechat na pozdější večer. Merkur bude ve Štíru a vám to bude myslet!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA