Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 51. den (21.2.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při Luně v Rybách jsou lidé daleko citlivější, než obvykle. Smysl pro humor sice máte, ale projevovat byste ho měli poněkud zdrženlivěji, než obvykle.

Býk

Strach o svůj další osud mít opravdu nemusíte. Vládnoucí situaci dokážete díky svému zdravému rozumu rozebrat a dostat z ní to, co je pro vás dobré.

Blíženci

Když vám miláček sdělí, že se bez vás nedokáže obejít, zní to jako upřímná lichotka. Ve skutečnosti je to však velice dobře maskované varování.

Rak

Kromě práce nezapomínejte ani na psychické potřeby lidí, mezi nimiž se pohybujete. Potřebují mít jistotu, že je v případě potřeby podepřete.

Lev

Kvadratura mezi Merkurem a Uranem sice vrcholí až pozdě večer, ale konflikty může přinést už přes den. Pokud se nechcete hádat, raději moc nemluvte.

Panna

Při Luně v Rybách jste daleko citlivější, než obvykle býváte. Pokud se nechcete rozplakat, neměli byste si pro jistotu pouštět ani romantické filmy.

Váhy

Partner si musí vybrat, zda chce vás, nebo souladný vztah se svými kamarády. Velice rychle mu dojde, že oboje najednou mít nemůže.

Štír

Pod vlivem napjatého vztahu mezi Merkurem a Uranem máte sklon k hodně hraničním projevům. Čím méně budete mluvit, tím to pro vás bude lepší.

Střelec

Na lidi, kteří se chlubí vědomostmi, které nemají, reagujete neobyčejně naštvaně. Máte co dělat, abyste se jejich neznalostmi jedovatě nebavili.

Kozoroh

Díky Luně v Rybách jste chápaví i k lidem, které byste jindy poslali do háje. Dejte si pozor, abyste nehledali omluvu pro něco, co se omluvit nedá.

Vodnář

Zejména odpoledne a večer raději nic zásadního neřešte. Při napjatém vztahu mezi Merkurem a Uranem můžete vybuchnout tak, že vás to později bude mrzet.

Ryby

Luna je ve vašem znamení a nutí vás, abyste pracovali naplno. Je to sice chvályhodné, ale přesto byste si měli uvědomit, že i vy potřebujete odpočinek.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA