Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 54. den (24.2.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

S pocitem, že celá rodina utrácí a vy nemáte kde brát, musíte aktivně bojovat. Především je potřeba, aby doma věděli, že vaše výdělky mají své limity.

Býk

Zejména v práci se o vaši přízeň uchází podstatně víc lidí, než jste zvyklí. Dobře vědí, že vaši spojenci boj o pracovní postavení nikdy neprohráli.

Blíženci

Lidí, kteří se vás vyptávají na něco, o čem s nimi nechcete mluvit, je dost. Vy se musíte tvářit tak, aby sami pochopili, že jim stejně nic neřeknete.

Rak

Pokud mají v práci pocit, že stačí, aby vás požádali, a vy si bez řečí vezmete nedělní pohotovost, zjistí, že se mýlí. Na víkend máte zcela jiné plány!

Lev

Situace se nemění, ale mění se pohled, který na ni máte. Bez velkých řečí se dokážete smířit s tím, co jste dosud považovali za totálně nezvládnutelné.

Panna

Luna v Býku zásadně uklidní a zjemní atmosféru. Hádat se nebudete, protože k tomu není důvod. Spíše usoudíte, že je potřeba, abyste začali slavit.

Váhy

Přemýšlejte, zda byste nemohli malovat, vyšívat nebo třeba vytvářet sochy. Potřeba uměleckého vyjádření je ve vašem případě neskutečně silná!

Štír

Luna, která se dopoledne dostává do vašeho partnerského sektoru, vám zásadně ulehčuje život. Nemusíte nic rozhodovat, protože to miláček zvládne za vás.

Střelec

Do hádek mezi spolupracovníky, které dopoledne vybuchnou, se raději neptejte. Nebude to snadné, ale vám je jasné, že jiná cesta prostě není.

Kozoroh

Je potřeba, abyste do partnerství vnesli pravou víkendovou pohodu. Nechcete si dát stejně jako v minulosti rande a své setkání si pořádně užít?

Vodnář

S dětmi komunikujte stejně jako byste mluvili s dospělými. Toho, že by vás nechápali, se nebojte. Vaše ratolesti jsou daleko zralejší, než se zdá.

Ryby

Především si udělejte pořádek ve svých pocitech. Když vás někdo rozčiluje každým slovem, nenamlouvejte si, že to časem přejde a že si zvyknete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA