Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 67. den (9.3.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nároky, které miláček má, se vám nepodaří splnit, ani kdybyste se opravdu snažili. Musíte ho upozornit, že i vaše štědrost a dobrá vůle má své hranice.

Býk

Je potřeba, abyste důležité věci neprobírali s cizími lidmi, ale s partnerem. Když to neuděláte, opravdu se naštve - a vy se mu nebudete moci divit.

Blíženci

Z plánů, s kterými miláček přijde, vás hlava bolet nemusí. Jsou sice náramně velkolepé, ale k jejich realizaci síly ani peníze hned tak nenashromáždí.

Rak

Pozornost musíte věnovat rodině. Důležité je zejména zdraví seniorů. Když zjistíte, že kašlou, nevěřte, že to nic není, ale jděte s nimi k lékaři.

Lev

To, že máte večer chuť utrácet za něco, co je zbytečně přepychové a co vlastně ani nepotřebujete, je normální. Musíte se však ovládnout, což je těžké.

Panna

I vy si občas musíte hlídat útratu. Kdybyste se dnes dokázali ovládnout tak, že byste se zejména odpoledne veškerým nákupům vyhýbali, bude to skvělé.

Váhy

Spoustu pracovních úkolů plníte podstatně rychleji, než vaši kolegové. Právě proto by bylo dobré, kdybyste tempo snížili na přijatelnější úroveň.

Štír

Nabídky na nové pojistky byste měli alespoň promyslet. Když při vyjednávání trochu přitlačíte, mohli byste nakonec získat velice výhodné podmínky.

Střelec

Opravdu nejste na světě proto, abyste plnili cizí přání. Zejména odpoledne bude lepší, když se zaměříte především na co, co chcete a potřebujete vy.

Kozoroh

Na základě toho, co slyšíte, nesmíte pochybovat o nikom a o ničem. V posuzování ostatních lidí se spolehněte jenom a pouze na svoje vlastní zkušenosti.

Vodnář

Luna ve Vahách upozorňujte, že byste si kromě práce měli udělat čas i na zábavu. Co kdybyste přemluvili partnera a večer šli na koncert nebo do kina?

Ryby

Nápady na nové pracovní postupy se vám sice líbit nemusí, ale odmítat je nemůžete. Když se nad nimi zamyslíte, zjistíte, že to není zdaleka tak zlé.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA