Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 59. den (1.3.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Hlavně se doma zbytečně nehádejte! Mohli byste sice mít ve všem pravdu, ale partner by se proti vám vymezil tak, že by vám to bylo až líto.

Býk

Při Luně v Raku se dokážete domluvit naprosto s každým, koho vám osud postaví do cesty. Máte štěstí na opravdu fajn a pozitivně laděné lidi.

Blíženci

Úvahy o penězích k ničemu nevedou. Ve vašem případě je potřeba, abyste si spočítali částku, co máte, a pak se rozhodli, jak s ní budete hospodařit.

Rak

Luna ve vašem znamení posiluje rodinné vztahy. Dokonce i dospívající děti uznají, že ve vás mají rodiče, kteří jim dokážou dát velmi užitečné rady.

Lev

Při Luně v Raku přemýšlíte velice intenzivně o rodině. Kdybyste měli možnost, navštivte odpoledne dědečky a babičky. Budou vám za to moc vděční.

Panna

Veškeré pracovní záležitosti se ukážou jako běh na hodně dlouhou trať. Nadřízený vám toho sice hodně slíbí, ale k plnění se hned tak mít nebude.

Váhy

První březnový den pro vás znamená spoustu pracovních úkolů navíc. Ty dopolední se vám ještě podaří zvládnout, ale ty další budete muset odmítnout.

Štír

To, že se vás lidé z vašeho okolí podstatně méně ptají na váš názor a nevyžadují radu, má svá nepochybná plus. Konečně začali myslet samostatně.

Střelec

Starosti nechejte doma! Jen tak pochopíte, že občas přijde den, kdy musíte děti nechat a dovolit jim, aby se se svými potížemi tentokrát pobili sami.

Kozoroh

Kapacitu na to, abyste se zabývali životy ostatních lidí, opravdu nemáte. Na to, abyste se nezastavili, vám naprosto stačí to, co se týká přímo vás.

Vodnář

V práci se cítíte nezvykle dobře. Přemýšlíte, zda je to tím, že má protivný kolega dovolenou, nebo tím, že se vám nikdo neplete pod ruce.

Ryby

Luna v Raku obrátí vaši pozornost na partnera. Najednou pochopíte, že jste mu v poslední době věnovali málo pozornosti, a začnete to napravovat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA